Ο ΕΟΤ στηρίζει το HMRT για 3η συνεχή χρονιά

eothmr1

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού δεν θα μπορούσε να μη βρίσκεται στο πλευρό θεσμών όπως το Hellenic Match Racing Tour, που όχι μόνο προάγουν τα αθλητικά ιδεώδη αλλά προβάλλουν και τις ομορφιές της Ελλάδας, εντός κι εκτός συνόρων.

Η διοργάνωση, που φέτος συμπληρώνει τρία χρόνια ζωής, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού. Το Hellenic Match Racing Tour, μια από τις καλύτερες και πλέον οργανωμένες ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις στην Ελλάδα, ανοίγει για 3η συνεχόμενη χρονιά πανιά και βάζει πλώρη για τρεις ξεχωριστούς παραθαλάσσιους σταθμούς (Βουλιαγμένη, Πάρος, Μικρολίμανο). Με φόντο το αιγαιοπελαγίτικο γαλάζιο, οι κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι ιστιοπλόοι, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσουν στην διάκριση και να χαρίσουν μοναδικές συγκινήσεις στους λάτρεις του αθλήματος.

eothmr2

Οι δυνατές ιστιοπλοϊκές μονομαχίες και οι περιοχές που θα φιλοξενήσουν τα events, θα προβληθούν στην Ελλάδα και το εξωτερικό μέσα από τις εκπομπές της ICARUS που μεταδίδονται σε περισσότερες από 130 χώρες, μέσω τηλεοπτικών δικτύων όπως το Bloomberg TV, το Fox Sports, το Abu Dhabi Media, το Nautical Channel, το ORF Αυστρίας, το OCEAN TV στην Ρωσία, το Irish TV, το BT Sport στην Βρετανία, το Teleclub στην Ελβετία, το Viasat στην Σκανδιναβία και πολλά άλλα.

Επιπρόσθετα, ο Ε.Ο.Τ μέσα από το portal  www.visitgreece.gr, αλλά και τα social media, έχει αναλάβει την προβολή των event αλλά και των venues που θα τα φιλοξενήσουν.

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style