Στη Μαρίνα Φλοίσβου το «Legend Ericsson 1» του Ocean Race

Το αγωνιστικό ιστιοπλοϊκό «Legend Ericsson 1» του Ocean Race, κατέπλευσε στη Μαρίνα του Φλοίσβου για να παραδώσει τη «Σκυτάλη της Φύσης».

Το «Legend Ericsson 1», το αγωνιστικό ιστιοπλοϊκό του Ocean Race, παρέδωσε τη «Σκυτάλη της Φύσης» στους ηγέτες της Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης, οι οποίοι συμμετέχουν στο 9ο «Our Ocean Conference» και στο 7ο «Youth Leadership Summit», τα οποία χρηματοδοτεί και συνδιοργανώνει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Το πλήρωμα του σκάφους ξεκίνησε από τη Γένοβα της Ιταλίας για να παραδώσει τη «Σκυτάλη της Φύσης» - «Relay4Nature», στους ηγέτες της Παγκόσμιας Διάσκεψης, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Legend Ericsson Ocean Race Marina Flisvos 2

Σε μία συμβολική σκυταλοδρομία που διεξήχθη τη Δευτέρα, 15 Απριλίου στις 2 μ.μ., από τη Μαρίνα Φλοίσβου προς το ΚΠΙΣΝ, η «Σκυτάλη της Φύσης» παραδόθηκε από τον Ειδικό Απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για τους Ωκεανούς, κ. Peter Thomson, στη Συντονίστρια του «Our Ocean Conference 2024», Δρ. Διονυσία - Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του σκάφους στη χώρα μας, έως τις 17 Απριλίου, το πλήρωμα θα παρουσιάζει το σκάφος, την ιστορία του και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του «The Ocean Race» σε μικρούς και μεγάλους φίλους της θάλασσας, που θα το επισκεφτούν στην Μαρίνα Φλοίσβου.

Legend Ericsson Ocean Race Marina Flisvos 3

Σε δηλώσεις του ο Σταύρος Κατσικάδης, Managing Director της LAMDA Marinas τόνισε:

«Χαιρόμαστε που φιλοξενούμε αυτό το πολύ όμορφο σκάφος στη Μαρίνα Φλοίσβου, συμμετέχοντας έτσι ενεργά σε αυτή την πολύ σημαντική εκδήλωσή που γίνεται στη χώρα μας, η προστασία και φροντίδα των θαλασσών μας είναι ευθύνη όλων μας».

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται το 9ο Mediterranean Yacht Show…

Μέχρι την 1η Μαΐου θα διαρκέσει η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style