Sea Trials: Αποκλειστικές δοκιμές νέων σκαφών από τo Skipper ONDECK

Για το νέο του εγχείρημα με τίτλο «Sea Trials», το Skipper ONDECK συνεργάζεται με τον κορυφαίο ιστιοπλόο και προπονητή, Άκη Τσαρούχη, καθώς και με τον φωτογράφο, Γιώργο Σβολόπουλο.

Αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την εξειδίκευσή του στον κλάδο του yachting, το Skipper ONDECK πρωτοπορεί στην ενημέρωση προσθέτοντας μία νέα στήλη στο ψηφιακό δυναμικό του, ανακαλύπτοντας τα νέα -και όχι μόνο- μοντέλα σκαφών που θα οργώσουν τις θάλασσες.

Για το νέο του εγχείρημα με τίτλο «Sea Trials» συνεργάζεται με τον κορυφαίο ιστιοπλόο και προπονητή, Άκη Τσαρούχη, καθώς και με τον γνωστό στον μηχανοκίνητο κόσμο, φωτογράφο, Γιώργο Σβολόπουλο. Με το δυναμικό αυτό δίδυμο on deck, οι αποκλειστικές δοκιμές σκαφών ανοίγουν νέους ορίζοντες πολυτέλειας και περιπέτειας για τους λάτρεις του yachting.

Η νέα στήλη υπόσχεται να σας οδηγήσει σε μια συναρπαστική εμπειρία, καθώς το Skipper ONDECK εξερευνά τα νέα μοντέλα σκαφών με τον έμπειρο ιστιοπλόο και προπονητή, Άκη Τσαρούχη, στο πηδάλιο. Όλη η δοκιμή καταγράφεται -και αποθανατίζεται- από τον φακό του Γιώργου Σβολόπουλου, προσφέροντας ένα μοναδικό preview για τους yacht connoisseurs.

Ο Άκης Τσαρούχης, ένας αθλητής που αγαπά την ιστιοπλοΐα από πολύ μικρή ηλικία, έχει αφιερώσει τη ζωή του στον ωκεανό. Από την ηλικία των 7 ετών, ανακαλύπτει την ομορφιά και την πρόκληση της ιστιοπλοΐας σε όλες τις κατηγορίες, από Optimist μέχρι Maxi.

Με μία εντυπωσιακή συλλογή τίτλων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, έχει αποδείξει τις αθλητικές ικανότητές του στα κύματα. Τα τελευταία χρόνια πλέον, τρέχει με μία ομάδα επιλεγμένων φίλων, αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να αφιερώσει στον αγώνα τον χρόνο που θα ήθελε.

Ως προπονητής, έχει σημαντικές επιτυχίες σε Ολυμπιακούς Αγώνες και παγκόσμια πρωταθλήματα, αν και αυτό που τον ξεχωρίζει είναι η μακρά εμπειρία και ειδίκευση στην ιστιοπλοΐα Ατόμων με Αναπηρίες, ως ο μοναδικός προπονητής του είδους στη χώρα μας. Εκτός από την ιστιοπλοΐα, ο Άκης είναι ενεργός yachtsman, με αρκετά σκάφη να έχουν περάσει από τα χέρια του, τόσο μηχανοκίνητα όσο και ιστιοφόρα.

Με την εκπαιδευτική του φιλοσοφία και την πολύπλευρη εμπειρία του, είναι σίγουρο ότι μέσα από το Skipper ONDECK θα οδηγεί τους αναγνώστες σε μια πολύ ενδιαφέρουσα εξερεύνηση του κόσμου του yachting.

Sea Trials Skipper ONDECK 2

Ο Γιώργος Σβολόπουλος έχει συνδέσει το όνομα και τον φακό του με τη μηχανοκίνηση. Ιδιοκτήτης της εταιρείας GS Images, ειδικεύεται στη φωτογραφία και τη δημιουργία βίντεο με αυτοκίνητα, με μία πορεία 24 ετών που περιλαμβάνει τους μεγαλύτερους εκδοτικούς τίτλους του είδους στην χώρα.

Παράλληλα, τον έχει κερδίσει και ο κόσμος των σκαφών καλύπτοντας σημαντικές εκδηλώσεις και εκθέσεις της χώρας, όπως το Mediterranean Yacht Show και το Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting. Το ταλέντο του φαίνεται σε κάθε λήψη και κάθε τρισδιάστατη βιντεοσκόπηση με drone και η εξειδίκευσή του απογειώνει μία off road διαδρομή, όπως ακριβώς και με τις δοκιμές σκαφών που οργανώνει το Skipper ONDECK.

Το ντεμπούτο των δοκιμών πραγματοποιήθηκε με το trial του εντυπωσιακού IY 11.98 της Italia Yachts σε συνεργασία με την Atalanta Marine. Το βραβευμένο σκάφος είναι σχεδιασμένο για τους γνήσιους ιστιοπλόους. Με άλλα λόγια, το κατάλληλο yacht για την εκκίνηση της νέας στήλης!

Οι δοκιμές θα συνεχιστούν δυναμικά και με την ευγενική χορηγία και υποστήριξη της εταιρείας Nautilus S.A, η οποία προμηθεύει τον ρουχισμό των συμμετεχόντων με τα υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα ρούχα Henry Lloyd. Διαγράφοντας 30 χρόνια πορείας στον τομέα του εξοπλισμού σκαφών και με 9 πλέον καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, η Nautilus S.A αποτελεί ένα έμπειρο συνεργάτη στον χώρο του yachting προμηθεύοντας την αγορά με επώνυμα και αξιόπιστα ναυτιλιακά προϊόντα.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες δοκιμές!

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style