Nomicos Yachts: Σταθερά ανοδική πορεία στο χρόνο

Nomicos Yachts stathera anodiki poreia

Η Nomicos Yachts ιδρύθηκε το 1995 και έκτοτε πρωταγωνιστεί στην αγορά του θαλάσσιου τουρισμού με νέες συνεργασίες, εξάπλωση του δικτύου της και συνεχή ανανέωση των υπηρεσιών της.

Από το 2006 η εταιρεία είναι επίσημος αντιπρόσωπος του γερμανικού ναυπηγείου Bavaria Yachtbau GmbH για τα ιστιοπλοϊκά σκάφη και του γαλλικού ναυπηγείου Nautitech για τα καταμαράν. Η συνεργασία από το 2020 με τα γαλλικά ναυπηγεία Beneteau και Lagoon στο κομμάτι των ναυλώσεων, αποτελεί σταθμό σε μια συνεχώς ανοδική πορεία.

Οι βασικοί άξονες ανάπτυξης της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός δικτύου εξυπηρέτησης σκαφών και πελατών στους δημοφιλέστερους προορισμούς της Ελλάδας και η εξάπλωση ενός δικτύου συνεργασίας με περισσότερα από 230 ναυλομεσιτικά γραφεία σε παγκόσμιο επίπεδο.

nomicos yachts 3

Στην Ελλάδα διατηρεί στόλο 60 ιστιοπλοϊκών σκαφών και καταμαράν από 37 μέχρι 52 πόδια που διατίθενται για ναύλωση με ή χωρίς πλήρωμα. Ο στόλος εμπλουτίζεται κάθε χρόνο με νέα σκάφη ακολουθώντας τις τάσεις των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών ναυπηγείων.

Η Nomicos Yachts έχει συνεχή παρουσία σε όλες τις κύριες διεθνείς ναυτικές εκθέσεις. Μεταξύ άλλων συμμετέχει για άλλη μια χρονιά στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών το οποίο θα λάβει χώρα από 6 έως 10 Δεκεμβρίου 2023 στο Athens Metropolitan expo. 

nomicos yachts 2

Παράλληλα, συμμετέχει στο διεθνές συνέδριο ναυλώσεων International Charter Expo το οποίο θα λάβει χώρα από 6 έως 8 Δεκεμβρίου 2023 στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας και φιλοξενεί περισσότερες από 550 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο θαλάσσιο τουρισμό.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

MEDYS 2024

Ολοκληρώθηκε το 9ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Ναύπλιο το 9o Mediterranean Yacht Show (MEDYS) έπειτα από 5...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style