Cavo Yachting: Νέο κατάστημα στη Μαρίνα Φλοίσβου

Cavo Yachting neo katastima marina floisvou

Το Cavo Yachting συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία που ξεκίνησε μόλις πριν ένα χρόνο στην μαρίνα Ζέα, προχωρά στο επόμενο επιχειρηματικό βήμα του, ανοίγοντας το δεύτερο κατάστημα του αυτήν την φορά στην μαρίνα του Φλοίσβου.

Στους φιλόξενους χώρους του νέου καταστήματός μας μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα και τα brand names που καθιέρωσαν το Cavo yachting μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ως ένα σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες και μη του χώρου.

Καθαριστικά, αξεσουάρ, προϊόντα συντήρησης, από εταιρίες όπως τις 3M, AWLGRIP, Star brite, simple green, NAUTIC CLEAN, Clinazur, SHURHOLD και πολλά άλλα.

Το μαγαζί διαθέτει επιπλέον προϊόντα όπως μουράβιες της International, σπρέι σιλικόνης και λιπαντικά, βαφές, εργαλεία, ειδικές κόλλες και εξοπλισμό όπως γάντια, μάσκες, στολές αλλά και είδη ρουχισμού.

Βεβαίως εντός του καταστήματος περιλαμβάνεται και όλη η γκάμα των προϊόντων KATRADIS, που περιλαμβάνει ανόδια και σχοινιά της εταιρείας, όπως τις σειρές Docko PES και Docko Multi, αλλά και προϊόντα με εξειδίκευση όπως πλακέ σχοινιά για μπαλόνια και το Dyna Siri, σχοινί επιδόσεων ιστιοπλοΐας.

Το καινούργιο μαγαζί έχει ήδη ανοίξει και σας περιμένει για την άψογη εξυπηρέτηση και γρήγορη ανταπόκριση με την ποιότητα που χαρακτηρίζουν τα καταστήματα Cavo Yachting σε ένα νέο σημείο αναφοράς στα νότια προάστια, αυτήν την φορά την μαρίνα του Φλοίσβου.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη – Οδυσσέας Εμμανουήλ Σπανάκης

Ιστιοπλοΐα: Τριπλή πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες προκρίθηκαν οι Βύρων Κοκκαλάνης, Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης και τα αδέρφια Σπανάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style