Technohull: Διάκριση στα Βραβεία ΕΒΕΑ 2022

Technohull vraveio EBEA 2022

To Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών σε αναγνώριση της εξωστρεφούς δράσης και επιτυχημένης παρουσίας της TECHNOHULL στις αγορές του εξωτερικού, βράβευσε την εταιρία στα Βραβεία ΕΒΕΑ 2022 για την Εξαγωγική Δραστηριότητα και τη Διεθνή Παρουσία.

  TECHNOHULL ACCI AWARDS 2

Η απονομή των Επιχειρηματικών Βραβείων του ΕΒΕΑ έλαβε χώρα στις 9 Ιουνίου 2022 σε εκδήλωση στο εμβληματικό Ζάππειο Μέγαρο, με κεντρικό ομιλητή τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, παρουσία πλήθους επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου.

  TECHNOHULL ACCI AWARDS 3

Με εξαγωγική δραστηριότητα που ξεπερνά το 70% της συνολικής της παραγωγής, κι ένα ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων, η TECHNOHULL απολαμβάνει σήμερα διεθνή αναγνώριση και μια ισχυρή παρουσία σε παγκόσμιο επίπεδο, συναγωνιζόμενη με επιτυχία με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου διεθνώς.

  TECHNOHULL ACCI AWARDS 5

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TECHNOHULL, Γεράσιμος Πετράτος κατά την παραλαβή του βραβείου δήλωσε: «Η σημερινή βράβευση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς. Είμαστε πολύ υπερήφανοι γιατί εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια άλλοτε με αντιξοότητες άλλοτε καλύτερα καταφέραμε να ταξιδέψουμε με μεγάλη επιτυχία την Ελλάδα στις θάλασσες του κόσμου με το δικό μας τρόπο μέσα από τα σκάφη αναψυχής.» Κλείνοντας σημείωσε ότι το βραβείο αυτό ανήκει σε όλη την ομάδα της TECHNOHULL κι απηύθυνε ένα ιδιαίτερο «ευχαριστώ» στους συνοδοιπόρους του Βλάσση Γεωργάτο και Γιώργο Χατζηχριστοδούλου.

TECHNOHULL ACCI AWARDS 8

TECHNOHULL ACCI AWARDS 6

  TECHNOHULL ACCI AWARDS 7

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style