Την έκδοση του περιοδικού Τρίαινα ανέλαβε η ΟΝDECK MEDIA

ΟΝDECK MEDIA new magazine Triaina

Το ιστορικό περιοδικό του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, ανέλαβε η βραβευμένη εκδοτική εταιρεία ΟΝDECK MEDIA.

Προσθέτοντας στο πλούσιο portfolio της ένα ακόμα σημαντικό project, η ΟΝDECK MEDIA ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανάληψη της έκδοσης του περιοδικού Τρίαινα.

Triaina promo02 Cover34

«Η «ΤΡΙΑΙΝΑ», του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, εκδίδεται από το 1979 με στόχο την ενημέρωση των αναγνωστών, γύρω από τα αθλητικά δρώμενα, διοργανώσεις, πρωταθλήματα, μεγάλα αθλητικά meetings για υγρό στίβο (πόλο, κολύμβηση, καλλιτεχνική και τεχνική), ιστιοπλοΐα, θαλάσσιο σκι, wakeboard καί windsurfing, συνεντεύξεις προσωπικοτήτων του αθλητικού χώρου, αλλά και για την κοινωνική ζωή των μελών του Ομίλου, με ενδιαφέροντα θέματα και φωτογραφίες.
Σήμερα, η «ΤΡΙΑΙΝΑ» έχει εκσυγχρονιστεί, αποτελεί ένα μοντέρνο επικοινωνιακό όχημα και διαβάζεται από τα Μέλη, τους αθλητές, την τοπική κοινωνία αλλά και σε όσους κινούνται σε ναυταθλητική τροχιά. Η συνεργασία μας με την ONDECK MEDIA για την έκδοση του νέου μας λευκώματος έχει στόχο να συνεχίσει τη δυναμική και το κύρος του ετήσιου λευκώματός μας», δήλωσε η Πρόεδρος του ΝΟΒ, κα Στέλλα Λαζάρου.

«Ο ΝΟΒ είναι ένας όμιλος που κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες με τις παγκόσμιες, ευρωπαϊκές, βαλκανικές και εθνικές νίκες που φέρνουν οι αθλητές του. Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη που μας δείχνει και είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε δίπλα σε έναν τόσο μεγάλο και επιτυχημένο όμιλο της χώρας μας. Με κοινές αξίες την αγάπη μας για τη θάλασσα και την προαγωγή του ναυταθλητισμού και του αθλητικού πνεύματος θα πράξουμε τα μέγιστα για την έκδοση του ιστορικού περιοδικού Τρίαινα», είπε η Έλενα Μαθιοπούλου, managing editor της ΟΝDECK MEDIA.

Triaina promo03

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style