Owner's Car. To νέο project της Ondeck Media για την premium αυτοκίνηση

Στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξής της, η ONDECK Media προχωρά σε αναβάθμιση της προβολής του premium Aυτοκινήτου μέσα από το websites και τα περιοδικά του Ομίλου. 

Με δεδομένο οτι η αυτοκινητοβιομηχανία είναι άμεσα συνδεδεμένη με το χώρο του Yachting  και του Luxury Industry η ONDECK Media δημιούργησε την ειδική ενότητα αφιερωμένη στο πάθος των τεσσάρων τροχών. Το «Owner’s Cars & SUVs» θα αποτελεί πεδίο προβολής και ενημέρωσης νέων μοντέλων και νέων τεχνολογιών, εστιάζοντας σε ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η αυτοκίνηση, τόσο «On.Road» όσο και «On.Track». Με ειδήσεις, παρουσιάσεις, test drives, οδοιπορικά, αναλύσεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, οπτικοακουστικό για την πληρέστερη ενημέρωση του δυναμικού αγοραστικού κοινού, το οποίο και εμπιστεύεται την ONDECK Media. 
OwnersCarMag 720x180 02

 Την επιμέλεια της premium ενότητας «Owner’s Cars & SUVs» στα online και έντυπα outlets του Ομίλου, θα έχει ο δημοσιογράφος ειδικού Τύπου, Πάνος Σεϊτανίδης*.

Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε το αυτοκίνητο όπως του αξίζει.

 doug chiang vice president and executive creative director of lucasfilm michael mauer vice president style porsche1000x667


 *Ο Πάνος Σεϊτανίδης 

  panos1 Έχοντας συμπληρώσει ήδη 23 χρόνια ενασχόλησης με τη δημοσιογραφία, «πατάει γκάζι» με όσα τρέχουν στο δρόμο ή συμβαίνουν στις πίστες του κόσμου.
Από το 2000 έως και το 2015 ήταν ανελλιπώς μέλος της ομάδας σχολιασμού και παρουσίασης των Grand Prix της Formula 1 σε Alpha, ΑΝΤ1 και ΝΕΡΙΤ ενώ παράλληλα είχε συμμετοχή σε σειρά άλλων εκπομπών σε διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια σχολιάζει τα Grand Prix στο καινοτόμο F1 Vlog παραγωγής Red Bull Media House.
Αρθογραφεί στο CAR Magazine αλλά έχει θητεύσει σε πολλά κορυφαία περιοδικά ειδικού Τύπου, στην Ελλάδα (F1 Racing, Drive, Autocar) και το εξωτερικό (Motorsport Magazine). Διαθέτει πολυετή πείρα στο ραδιόφωνο και γράφει καθημερινά για αγώνες και αυτοκίνητο στο newsauto.gr, έχοντας παράλληλα γράψει χιλιόμετρα σε ιστοσελίδες όπως το sport24.gr, το oneman.gr, το contra.gr κ.α.
Παρουσιάζει εκδηλώσεις κάθε είδους και έχει ρόλο επικεφαλής στα γραφεία Τύπου του IAME Series Greece, της Gold Star Aviation και παλαιότερα του F1 In Schools Ελλάδος, των Εθνικών Ομάδων Beach Volley Γυναικών και θεσμών όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Powerboats Class-1.

 

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη – Οδυσσέας Εμμανουήλ Σπανάκης

Ιστιοπλοΐα: Τριπλή πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες προκρίθηκαν οι Βύρων Κοκκαλάνης, Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης και τα αδέρφια Σπανάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style