H D-Marin ταξιδεύει με τους Šime και Mihovil Fantela στους Ολυμπιακούς του 2020

H D-Marin είναι υπερήφανος χορηγός και υποστηρικτής του αθλητικού διδύμου Šime και Mihovil Fantela.

Συγκεκριμένα, ο Šime Fantela, ο νικητής του πρώτου χρυσού μεταλλίου Ιστιοπλοΐας για την Κροατία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο, και ο δις παγκόσμιος αλλά και πολλαπλός πρωταθλητής Ευρώπης, μετά από 15 χρόνια ιστιοπλοΐας στην κατηγορία 470 αποφάσισε μαζί με τον αδερφό του και συναθλητή του Mihovil να αλλάξουν το σκάφος και να μετακινηθούν στην πιο ελκυστική, ταχύτερη και πιο απαιτητική κατηγορία 49er ελκυστικότερη, ταχύτερη και πιο απαιτητική 49er μαζί με τον αδελφό του. O Šime Mihovil μέχρι τότε είχε εμπειρία ιστιοπλοΐας στην κατηγορία των Ολυμπιακών Αγώνων RS: X.


dmarine1

Μετά από μόλις ενάμιση χρόνο πλεύσης στη νέα κατηγορία 49er, η ομάδα κατόρθωσε να κάνει το αδύνατο. Να κερδίσει τον τίτλο των παγκόσμιων πρωταθλητών 49er και να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Η D-Marin υποστηρίζει την ομάδα στην προετοιμασία της για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 25 Ιουλίου και 9 Αυγούστου και θα εξοπλίσει και την ομάδα με ένα νέο σκάφος της κατηγορίας 49er.

dmarine5

Το λογότυπο της D-Marin θα είναι εμφανώς τοποθετημένο στο σκάφος των αθλητών ενώ υπάρχει και άλλο ένα στην εξέδρα, το οποίο είναι ορατό στις "κοντινές" φωτογραφίες της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια του 2018 και στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της D- Marin πραγματοποιήθηκαν μαθήματα ιστιοπλοΐας με μικρά παιδιά από το Šibenik, σε ιστιοπλοϊκά σκάφη J-70. Με αυτό τον τρόπο η D-Marin βρίσκεται κοντά στους ντόπιους και τις δραστηριότητές τους.

dmarine3

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style