300 κολυμβητές τίμησαν τον χειμερινό Διάπλου του Ν.Ο.Β.

Με κολυμβητές γέμισε ο όρμος Βουλιαγμένης την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στα πλαίσια του 15ου χειμερινού Διάπλου του Ναυτικού ομίλου.

Μαζί με τους κολυμβητές στην Βουλιαγμένη πολλοί επισκέπτες τίμησαν με τη παρουσία τους την μεγάλη γιορτή της χειμερινής κολύμβησης, παρά την κρύα ημέρα. Οι 300 συμμετέχοντες τίμησαν τον τίτλο τους ως χειμερινοί κολυμβητές, και διαγωνίστηκαν στις 3 διαφορετικές διαδρομές της πίστας: των 750, 1.500 και 3.000 μέτρων. 

NOB 06

Η διοργάνωση φέτος έδωσε ακόμα πιο μεγάλη βαρύτητα στην ασφάλεια των κολυμβητών, ώστε να μπορούν και οι ίδιοι να δώσουν τον καλύτερό τους ευατό στις απαιτητικές συνθήκες της χειμερινής κολύμβησης. Επίσης, η Lifeguard Hellas, διέθεσε 25 έμπειρους ναυαγοσώστες, οι οποίοι με πλωτά μέσα του Ν.Ο.Β. βρίσκονταν κοντά στους κολυμβητές, μέσα στο νερό, για να τους υποστηρίξουν, εφόσον υπήρχε ανάγκη. Τέλος για πρώτη φορά η θαλάσσια κολυμβητική πίστα είχε τόσο πλούσια σηματοδότηση με σημαδούρες, για τη διευκόλυνση των κολυμβητών. Την παρουσίαση της εκδήλωσης πραγματοποίησαν οι Σόφη Πασχάλη και Ηλίας Γκότσης οι οποίοι εμψύχωσαν και διασκέδασαν τους κολυμβητές. Μετά τις απονομές μεταλλίων, διεξήχθη μεγάλη κλήρωση όπου κληρώθηκαν πλούσια δώρα.

NOB 05

Η Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης κα Στέλλα Λαζάρου Τίγκα (στη μέση) με τους παρουσιαστές της εκδήλωσης του Διάπλου Σόφη Πασχάλη και Ηλία Γκότση

Η Πρόεδρος του Ν.Ο.Β. κα Στέλλα Λαζάρου-Τίγκα δήλωσε σχετικά με το Διάπλου: «Ο χειμερινός διάπλους του Ομίλου μας γίνεται για 15η φορά και αποτελεί τον αυθεντικό χειμερινό διάπλου της χώρας μας. "Νιώθω μεγάλη χαρά να βλέπω ότι τον έχει αγκαλιάσει με τόση θέρμη ο κόσμος και φτάσαμε να κάνουμε sold out τις συμμετοχές μέσα σε δέκα μόλις μέρες από την ανακοίνωσή του. Αυτό σημαίνει ότι η χειμερινή κολύμβηση έχει ένθερμους υποστηρικτές και ότι εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να συνεχίσουμε να τους δίνουμε ερεθίσματα να συνεχίζουν την ενασχόλησή τους με τη θάλασσα. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν, και του χρόνου!».

Ο 15ος Χειμερινός Διάπλους Βουλιαγμένης ήταν μια διοργάνωση με τον Ο.Α.Π.Π.Α. του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και για την επιτυχημένη διεξαγωγή του 15ου Χειμερινού Διάπλου εργάστηκαν την ημέρα της εκδήλωσης με πάθος 30 εθελοντές: αθλητές και προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

  NOB 07

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τοπικής Οικονομίας, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κος Βασίλειος Παπαμιχαήλ στις απονομές 

Αποτελέσματα

750 μέτρα χωρίς wetsuit
Ο καλύτερος χρόνος την ηλικιακή κατηγορία ανδρών 14-29 στα 750 μέτρα ήταν στα 13:56 λεπτά από τον Λεωνίδα Ισανκούλοβ. 2ος τερμάτισε ο Στέφανος Καφετζής με χρόνο 14:51 λεπτά και 3ος ο Νικόλας Πανταγιάς με χρόνο 17:54 λεπτά.
Αντίστοιχα στις γυναίκες στην ίδια ηλικιακή κατηγορία, 1η ήταν η Ιζαμπέλλα Βασιλοπούλου με χρόνο στα 16:34 λεπτά.

1.500 μέτρα χωρίς wetsuit
Στην ηλικιακή κατηγορία 14-29 ανδρών στα 1.500 μέτρα πρώτος ήταν ο Νίκος Κυριαζόπουλος με χρόνο τα 20:05 λεπτά, 2ος ο Πάνος Αλεξάνδρου με χρόνο 25:10 και 3ος ο Βασίλης Καρράς που τερμάτισε στα 26:40 λεπτά.
Στις γυναίκες 1η η Νέλλη Δελιάλη με χρόνο 24:40 λεπτά και 2η η Giada Cananzi που τερμάτισε στα 28:29 λεπτά.

3.000 μέτρα χωρίς wetsuit
Στους άνδρες στην ηλικιακή κατηγορία 14-29, 1ος ο Κωνσταντίνος Δαμαλάς που τερμάτισε στα 44:50 λεπτά. Αντιστοίχως, στις γυναίκες ηλικίας 14-29 ετών, 1η η Christina Gonidi με χρόνο 46:10 λεπτά, 2η η Χριστίνα-Εστέλ Βρακά τερματίζοντας στα 51:38 λεπτά και 3η η Αλεξάνδρα Μαρτίνου στη 1 ώρα και 19:14 λεπτά.

NOB 10 (Α-Δ) Η Νατάσσα Κρεντζ από τη "Βίκος", το μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης, με την Κατερίνα Μολφέτα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης

Τα αποτελέσματα υπάρχουν αναλυτικά στην σελίδα του Ομίλου 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

MEDYS 2024

Ολοκληρώθηκε το 9ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Ναύπλιο το 9o Mediterranean Yacht Show (MEDYS) έπειτα από 5...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style