Σε MB92 LA CIOTAT μετονομάζεται η Compositeworks

MB92 LA CIOTAT θα ονομάζεται πλέον η εταιρεία Compositeworks μετά και την εξαγορά της πέρυσι από τον όμιλο και κατόπιν την εξ ολοκλήρου ανάληψη των δραστηριοτήτων της Blohm+Voss LaCiotat το φετινό καλοκαίρι μετονομάζεται σε MB92 La Ciotat. 

Η νέα επωνυμία θα ξεκινήσει να χρησιμοποιείται σε όλα τα μέσα επικοινωνίας μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες. Η απόφαση εξαγοράς ήρθε μετά από την διαπίστωση πως Barcelona και La Ciotat μοιράζονται τις ίδιες πεποιθήσεις σχετικά με την αξία της συνεργασίας και ένα κοινό πάθος για την τελειότητα.

Blohm Voss Compositeworks

Η MB92 La Ciotat διατηρεί το μπλε χρώμα ως φόρο τιμής στην ιστορία της Composite works και την σταθερά υψηλή ποιότητα που χαρακτήριζε το ναυπηγείο της, ενώ το σχήμα του λογότυπου είναι εμπνευσμένο από το σχήμα της Γαλλίας, αντανακλώντας τα πλεονεκτήματα της τοποθεσίας, η οποία βρίσκεται κοντά στη Μεσόγειο θάλασσα και απέχει μόλις δύο ώρες από τα κέντρα yachting του Μονακό και της Αντίμπ. Επιπλέον, βρίσκεται δίπλα στο ιδιαίτερα όμορφο Εθνικό Πάρκο της Calanques, όπου προσφέρονται πάρα πολλές δραστηριότητες αναψυχής υπαίθριες, αλλά και στο νερό.

Η La Ciotat αποτελεί, επίσης, πιθανή τοποθεσία εγκατάστασης συστήματος ship lift για 4.000 τόνους, καθώς η MB92 La Ciotat έχει υποβάλει σχετική πρόταση. Ο Ben Mennem, ιδρυτής της Composite works και Διευθύνων Σύμβουλος της MB92 La Ciotat, επεσήμανε: «Πρόκειται για μία ιδιαίτερα συναρπαστική περίοδο για την εταιρία μας και περιμένουμε με προσμονή να παρουσιάσουμε τη νέα οπτική μας ταυτότητα από κοντά μαζί με το ναυπηγείο της MB92 στη Βαρκελώνη στο επερχόμενο Monaco Yacht Show. Με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πελάτες μας για την πολύχρονη σχέση, ενώ ανυπομονώ να τους παρουσιάσω τα οφέλη του να συνεργάζονται με τα δύο μεγαλύτερα ναυπηγεία με μονάδες ανεφοδιασμού για superyacht στη Μεσόγειο. Είμαστε πεπεισμένοι πως οι πελάτες μας θα δεχτούν άμεσα τις θετικές επιπτώσεις της νέας ιδιότητάς μας, είτε μέσω της διευρυμένης εμπειρογνωμοσύνης που τους παρέχεται, είτε μέσω των βελτιωμένων υπηρεσιών υγείας και ασφάλειας. Στόχος μας είναι η τελειότητα και η μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση των πελατών μας». 

Η νέα εταιρεία θα λειτουργεί παράλληλα με την MB92 Barcelona υπό τον όμιλο MB92. Ο όμιλος MB92 διευρύνει τη διάθεση των μετοχών του παγκοσμίως, το κάθε ναυπηγείο θα συνεχίσει να προσφέρει το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών, εμπειρογνωμοσύνης και δέσμευσης σε τοπική κλίμακα.

Ο Pepe García-Aubert, πρόεδρος του Ομίλου MB92, επεσήμανε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την επέκταση της εταιρείας μας, καθώς μας επιτρέπει να βρισκόμαστε πιο κοντά στους πελάτες μας και να τους προσφέρουμε βελτιωμένες υπηρεσίες. Διαθέτουμε πλέον δύο εξαιρετικές εγκαταστάσεις και, κυρίως, μία ομάδα 250 εργαζομένων, οι οποίοι διακρίνονται για τον επαγγελματισμό, την εμπειρία και τη δέσμευση τους να παρέχουν στους πελάτες μας μία ιδανική εμπειρία ανεφοδιασμού. Με αφοσίωση στην προσφορά εξαιρετικά ποιοτικών υπηρεσιών ανεφοδιασμού και επισκευήςsuperyachts, διαθέτουμε πλέον ένα διεθνές δίκτυο ναυπηγείων με τοπικό πάθος και εμπειρογνωμοσύνη, ειδικά σχεδιασμένα για τη διαχείριση έργων διαφορετικής κλίμακας. Κινητήρια δύναμή μας είναι η ανάγκη για αριστεία απέναντι στους πελάτες, τους προμηθευτές, το προσωπικό και την κοινότητά μας, καθώς και η σθεναρή πρόθεσή μας να παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας επενδύοντας περαιτέρω στις παρεχόμενες υπηρεσίες και τον εξοπλισμό». 

Ο εκπρόσωπος του Ομίλου Dogus, κος Aykut Ozgulsun, μοιράστηκε και αυτός με τη σειρά τις σκέψεις του: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την εν λόγω παρουσίαση. Έχουμε δουλέψει σκληρά κατά το προηγούμενο έτος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και πιστεύουμε ακράδαντα πως οι πελάτες και οι συνεργάτες μας στο χώρο του ανεφοδιασμού και της επισκευής superyacht μοιράζονται τον ενθουσιασμό μας για τις ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν μέσω αυτής της εξέλιξης». 


Η  MB92 LA CIOTAT

Η MB92 LACiotat με έδρα τη Νότιο Γαλλία, αποτελεί βραβευμένο ναυπηγείο, το οποίο παρέχει υπηρεσίες ανεφοδιασμού, συντήρησης, βαφής και ανακατασκευής yacht παγκόσμιας κλάσης. Από το 1998, έτος ίδρυσής της, έχει αναλάβει και φέρει εις πέρας 1000 έργα, έχει ολοκληρώσει ανεφοδιασμούς για παραπάνω από το 25% του παγκόσμιου στόλου megayacht (άνω των 85m) και έχει καθιερωθεί παγκοσμίως για τις εξαιρετικές υπηρεσίες, την τεχνική εμπειρογνωμοσύνη, και τις εμπρόθεσμες παραδόσεις της.

Η διεθνής ομάδα της MB92 LaCiotat, αποτελούμενη από παραπάνω από 120 επαγγελματίες, προσφέρει υπηρεσίες ψυχαγωγικής ναυσιπλοΐας και ανεφοδιασμού με πλήρη αφοσίωση στην ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών.

Ο Όμιλος MB92

Μέλος του Ομίλου Dogus, ο MB92 αποτελεί όμιλο ναυπηγείων, ο οποίος συνδυάζει τον επαγγελματισμό, την εμπειρογνωμοσύνη και τους πόρους των ναυπηγείων MB92 Barcelona και MB92 La Ciotat, προσφέροντας σύγχρονες υπηρεσίες στους πελάτες του, επενδύοντας παράλληλα στο μέλλον. Διαθέτοντας εμπειρία 25 ετών στον ανεφοδιασμό και την επισκευή superyacht και με πελατοκεντρικό προσανατολισµό όσον αφορά στην εξυπηρέτηση, ο Όμιλος MB92 έχει καθιερωθεί διεθνώς χάρη στις εξαιρετικές υπηρεσίες που παρέχει. 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

MEDYS 2024

Ολοκληρώθηκε το 9ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Ναύπλιο το 9o Mediterranean Yacht Show (MEDYS) έπειτα από 5...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style