H SUZUKI MARINE βραβεύει τη NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε

H SUZUKI MARINE βραβεύσε τη NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., παρουσιάσε τις νέες εξωλέμβιες, καθώς και μια συναρπαστική οθόνη πολλαπλών λειτουργιών, στο πρόσφατο Ναυτικό Σαλόνι της Γένοβας.

Στο  Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της SUZUKI MOTOR Co. που πραγματοποιθήκε στο Ναυτικό Σαλόνι της Γένοβας, η NIK.I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, αντιπρόσωπος των εξωλέμβιων SUZUKI MARINE στην Ελλάδα, βραβεύθηκε με το Sales Growth of Large HP Outboards Award για το 2018, από τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας, κο Yasuharu Osawa.

Παράλληλα, η Suzuki Marine ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου πως εμπλουτίζει την γκάμα της με τις νέες εξωλέμβιες DF175A & DF150A. Με αυτές τις νέες εξωλέμβιες, η SUZUKI MARINE ενισχύει καίρια την θέση της, σε μια από τις πλέον σημαντικές κατηγορίες της αγοράς. Οι υποψήφιοι αγοραστές θα επωφεληθούν από τις καινοτόμες τεχνολογίες της SUZUKI MARINE που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν αστείρευτη ισχύ και συναρπαστική απόδοση, σε συνδυασμό με εκπληκτική οικονομία καυσίμου, πλαισιωμένες σε μια εξαιρετικά συμπαγή και ελαφριά μονάδα.

Συναρπαστική επιτάχυνση

Διαθέτοντας έναν κορυφαίο τετρακύλινδρο κινητήρα DOHC 2,9 λίτρων, τα νέα μοντέλα διαθέτουν υψηλή σχέση συμπίεσης 10,2: 1, η οποία προσφέρει αφενός μεγάλη ροπή από χαμηλά και αφετέρου εντυπωσιακή επιτάχυνση.

Μεγιστοποίηση της απόδοσης

Για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης, τα νέα μοντέλα DF175A και DF150A είναι εξοπλισμένα με ένα σύστημα εισαγωγής αέρα που παρέχει στον κινητήρα την ιδανική ψύξη, σε συνδυασμό με έναν αισθητήρα Ο2 για τη βελτιστοποίηση της καύσης, αλλά και με έναν αισθητήρα Κρουστικής Καύσης (Knock Sensor) για απαράμιλλη αξιοπιστία.

SMNIK.I. 2

Επιπλέον, η Suzuki έχει ενσωματώσει ένα αντικραδασμικό σύστημα με αντίβαρο για την επίτευξη απίστευτα ομαλής λειτουργίας του κινητήρα, ένα αντηχείο εισαγωγής αέρα για να εξασφαλίσει την εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία του, καθώς και έναν πρωτοποριακό άξονα κίνησης που μετατοπίζει το κέντρο βάρους της εξωλέμβιας εμπρός, βελτιώνοντας έτσι την ισορροπία της και μειώνοντας τους κραδασμούς στο πηδάλιο.

Κορυφαία εξοικονόμηση καυσίμου

Η οικονομία καυσίμου είναι ένα σημαντικό ζήτημα για όλους τους ιδιοκτήτες σκαφών. Οι DF175A και DF150A επωφελούνται από το το πρωτοποριακό σύστημα Learn Burn Control της Suzuki, που έχει σχεδιαστεί για να εξοικονομεί καύσιμο τόσο σε χαμηλές, όσο και σε υψηλές ταχύτητες. Αυτό το έξυπνο σύστημα διαχείρισης καυσίμου “προβλέπει” τις ανάγκες του κινητήρα για καύσιμο, παρακολούθωντας συνεχώς την απόδοσή του, αλλά και τις συνθήκες λειτουργίας του , προκειμένου να βελτιστοποιήσει το παρεχόμενο μίγμα καυσίμου/αέρα. Το αποτέλεσμα είναι μια αξιοσημείωτη βελτίωση στην οικονομία του καυσίμου σε μια ευρεία κλίμακα των στροφών λειτουργίας της εξωλέμβιας . Αυτό σημαίνει ότι τόσο η κατανάλωση καυσίμου, όσο και οι εκπομπές ρύπων μειώνονται, χωρίς να επηρεάζεται η εξαιρετική απόδοση του κινητήρα. Στην περίπτωση των νέων μοντέλων, αυτό οδηγεί σε βελτίωση της οικονομίας καυσίμου κατά 14% για την DF175A σε σχέση με την εξωλέμβια DF175 και σε μια βελτίωση 7% για την DF150A σε σχέση με την DF150.

SMNIK.I. 3

Προαιρετικά αξεσουάρ

Εκτός από τα παραπάνω, υπάρχει μια επιλογή από προαιρετικά διαθέσιμα αξεσουάρ, όπως το σύστημα troll mode για την ρύθμιση των στροφών στο ρελαντί, το Suzuki Easy Start System και το κορυφαίο σύστημα Suzuki Keyless Start System. Η τελευταία αυτή τεχνολογία, χρησιμοποιεί ένα κωδικοποιημένο κλειδί που μεταδίδει ασύρματα έναν κωδικό πρόσβασης στο σύστημα εκκίνησης του κινητήρα και με αυτόν τον τρόπο προσφέρει απλά και χωρίς άγχος εκκίνηση, μειώνοντας παράλληλα τον κίνδυνο ενός χαμένου κλειδιού. Το σύστημα αυτό αποτελεί μια εξαιρετική λύση αντικλεπτικής προστασίας, αφού η εξωλέμβια δεν δύναται να ξεκινήσει χωρίς τον κατάλληλο κωδικό πρόσβασης.

Και οι δύο εξωλέμβιες διαθέτουν νέα 3D αυτοκόλλητα και είναι διαθέσιμες στα μοναδικά χρώματα της Suzuki Pearl Nebular Black και Cool White, επιτρέποντας στους υποψήφιους αγοραστές να επιλέξουν εκείνο το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στο σκάφος τους.

Νέα επιλογή χρώματος "Cool White" για μικρές φορητές εξωλέμβιες

Σε απάντηση στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για εξωλέμβιες λευκού χρώματος, η Suzuki λανσάρει την χρωματική επιλογή “Cool White” σε ορισμένες από τις μικρές της εξωλέμβιες, δηλαδή τις DF6A, DF9.9B, DF15A και DF20A. Με αυτές τις προσθήκες, η Suzuki διαθέτει μια γκάμα λευκών εξωλέμβιων από 6hp έως 350hp, καλύπτοντας στο έπακρο τις απαιτήσεις των υποψήφιων αγοραστών.

Νέα, κορυφαίας κλάσης, οθόνη πολλαπλών λειτουργιών της SUZUKI MARINE

Μια ακόμα συναρπαστική είδηση από την συνέντευξη Τύπου της SUZUKI MARINE στο Ναυτικό Σαλόνι της Γένοβας, αποτελεί το λανσάρισμα μια νέας, πρωτοποριακής οθόνης πολλαπλών λειτουργιών και απεικονίσεων, με την ονομασία Suzuki Multi-Function Display (SMD).

Ο στόχος της Suzuki με αυτό το νέο, premium αξεσουάρ είναι να παρέχει την απόλυτη συνδεσιμότητα στον χειριστή του σκάφους με το περιβάλλον.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω σημαντικών χαρακτηριστικών όπως το chart plotter, το ραντάρ, τον ανιχνευτή ψαριών, καθώς και με τις πληροφορίες για τον καιρό, μέσω διαδικτυακής σύνδεσης. Επιπλέον, αυτή η νέα οθόνη δίνει στους χειριστές πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα του κινητήρα της Suzuki, ώστε να μπορούν εύκολα και γρήγορα να δουν την απόδοση των εξωλέμβιων σε μία απλή απεικόνιση.

Σε αντίθεση με οποιεσδήποτε άλλες οθόνες προβολής στην αγορά, η νέα οθόνη πολλαπλών λειτουργιών της SUZUKI MARINE μπορεί να ρυθμιστεί για να εμφανίζει μόνο δεδομένα του κινητήρα ή συνδυασμό δεδομένων από τους κινητήρες και περιβαλλοντικών πληροφοριών.

Επιπλέον, υπάρχουν διάφορες επιλογές για τον ψηφιακό έλεγχο του σκάφους, όπως τα φώτα ναυσιπλοΐας, τα ηλεκτρομηχανικά πτερύγια διαγωγής (trim tabs), των ηχοβολιστικών πολλαπλής δέσμης, καθώς και πλήρη συνδεσιμότητα με άλλα συστήματα ψυχαγωγίας όπως το FUSION (στα SMD12 / 16 μόνο). Αυτό σημαίνει ότι οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να κατασκευάσουν και να προσαρμόσουν τα συστήματά τους με τους καλύτερους αισθητήρες και τις τεχνολογίες που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες τους.

SMNIK.I. 4

Η κομψή νέα μονάδα προβολής, διαθέτει σχεδιασμό από γυαλί και χειριστήρια πολλαπλής αφής. Έρχεται σε μια ποικιλία μεγεθών (με 7, 9, 12 και 16 ιντσών οθόνες), καθώς και με μια σειρά επιλογών τοποθέτησης, για να ταιριάζει σε οποιαδήποτε κονσόλα και σκάφος.

Το σύστημα Suzuki Multi-Function Display (SMD) Θα είναι διαθέσιμο στην αγορά (ως δυνατότητα αναβάθμισης) από την Άνοιξη του 2019. 

Η SUZUKI MARINE διαθέτει μια μεγάλη γκάμα σύγχρονων κινητήρων, ενσωματώνοντας όλη την 35ετή τεχνογνωσία της και κερδίζοντας επανειλημμένως βραβεία για τις επιστημονικές καινοτομίες.

Στόχος της εταιρείας είναι να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των ιδιοκτητών σκαφών για αποτελεσματικές μηχανές με καλές επιδόσεις, μεγάλους συντελεστές ιπποδύναμης/βάρους, ομαλή και οικονομική λειτουργία, καθώς και χαμηλή εκπομπή θορύβου/κραδασμών.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

MEDYS 2024

Ολοκληρώθηκε το 9ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Ναύπλιο το 9o Mediterranean Yacht Show (MEDYS) έπειτα από 5...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style