SHIPPING LEADERS IN RESIDENCE στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

(από αριστ.) Δημήτρης Διαμαντής, Γενικός Διευθυντής Μητροπολιτικού Κολλεγίου κ. Σταύρος Χατζηγρηγόρης, Διευθύνων Σύμβουλος Maran Gas Maritime Δρ. Φώτης Παπαγεωργίου, Διευθυντής Campus Πειραιά Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται ο θεσμός “SHIPPING LEADERS IN RESIDENCE” της Σχολής Ναυτιλίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, με τη διοργάνωση σεμιναρίου με θέμα «All about LNG», στο κεντρικό αμφιθέατρο του campus Αμαρουσίου.

(από αριστ.)
Δημήτρης Διαμαντής, Γενικός Διευθυντής Μητροπολιτικού Κολλεγίου
κ. Σταύρος Χατζηγρηγόρης, Διευθύνων Σύμβουλος Maran Gas Maritime
Δρ. Φώτης Παπαγεωργίου, Διευθυντής Campus Πειραιά Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο κ. Σταύρος Χατζηγρηγόρης, Διευθύνων Σύμβουλος της Maran Gas Maritime του Ομίλου Αγγελικούση, ο οποίος μοιράστηκε την πολυετή εμπειρία του με τους φοιτητές της Σχολής, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον τους. Στάθηκε ιδιαίτερα στις νέες δυνατότητες που προσφέρει στη ναυτιλία το υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) ως νέα μορφή καυσίμου, καθώς και στις ιδιαιτερότητες λειτουργίας των πλοίων μεταφοράς LNG, στα οποία επενδύουν ολοένα και περισσότερο οι Έλληνες πλοιοκτήτες στο νέο σκηνικό του παγκόσμιου ενεργειακού εμπορίου.

SHIPLEAD 2

Απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα των φοιτητών για το Brexit και κατά πόσον θα επηρεάσει την ελληνική ναυτιλία, ο κ. Χατζηγρηγόρης χαρακτηριστικά ανέφερε: “Το BREXIT δεν πρόκειται να επηρεάσει τη Ναυτιλία μας αρνητικά. Μόνο θετικά, όταν οι Βρετανοί αναγνωρίσουν πως θα πρέπει να φέρουν πίσω στην χώρα τους τον non-domicile εφοπλιστικό κόσμο που έχουν χάσει τα τελευταία 4-5 χρόνια λόγω της νέας φορολογικής νομοθεσίας τους” και ολοκληρώνοντας: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήταν μια αίθουσα γεμάτη και που είδα για πρώτη φορά τους φοιτητές του Marine Academy του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Ελπίζω να τελειώσουν με επιτυχία τις σπουδές τους και να υπηρετήσουν στα πλοία μας”.

SHIPLEAD 3

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται το 9ο Mediterranean Yacht Show…

Μέχρι την 1η Μαΐου θα διαρκέσει η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style