5FIVE, Elegance in Gifting

Ο αριθμός 5 χαρίζει τη δύναμη του συμβολισμού του σε ένα ξεχωριστό brand, που ξεκίνησε από την Ελλάδα για να κατακτήσει τον κόσμο μέσα από μία μοναδική εμπειρία προσφοράς και ιδιαίτερου unboxing.

Οι 5 βασικές αξίες της κομψότητας, της εξειδίκευσης, του ενθουσιασμού, της ενσυναίσθησης και της τελειότητας είναι οι άξονες γύρω από τους οποίους περιστρέφεται η ιδιαίτερη φιλοσοφία της 5FIVE: Μέσα από τις 5 επιλεγμένες σειρές της με κοσμήματα, αξεσουάρ, home & office, ελληνικό δώρο, αλλά και δώρα bébé, διατυπώνει μία σαφή πρόταση κομψότητας που αγκαλιάζει τη μίνιμαλ αισθητική. Παράλληλα, υπογραμμίζει την αξία του χειροποίητου δώρου και την αδιαπραγμάτευτη αξία της προσφοράς, τόσο στους άλλους όσο και στον ίδιο μας τον εαυτό.

5five

5FIVE: Elegance in Gifting είναι το μόττο που αποτελεί την κινητήριο δύναμη για αυτό το brand που τυλίγει τις υψηλής αξίας και ταυτόχρονα προσιτές δημιουργίες του με έναν τρόπο μοναδικό. Επενδύοντας σε κάθε λεπτομέρεια του packaging, προτείνει έναν εντυπωσιακό και elegant τρόπο δημιουργίας δώρου που αναγάγεται σε αξέχαστη, συναισθηματικά πλούσια εμπειρία προσφοράς: Μία κορδέλα, ένα κουδουνάκι, το άρωμα με το οποίο αρωματίζεται, τα σοκολατάκια που κρύβονται στο εσωτερικό και η χρήση του πλούσιου βελούδου, είναι τα στοιχεία που μετατρέπουν κάθε δώρο σε unboxing experience!

Το διακριτικό σήμα της 5FIVE δίνει την αξία του σε κάθε ένα από τα μοναδικά κομμάτια των 5 collections της:

1. Στην Essential Line οι καθαρές γραμμές και το minimal design συστήνουν μία σειρά άχρονης κομψότητας.
2. Στην παιχνιδιάρικη και ιδιαίτερη Enriched Line, κλασικά σχέδια επαναπροσδιορίζονται μέσα από μία σύγχρονη οπτική.
3. Η Eclectic Line δίνει χώρο σε πολυτελή, ξεχωριστά statement κομμάτια, τα οποία τολμούν να συνομιλήσουν ανατρεπτικά με διαφορετικά υλικά και αναφορές.
4. Η Ekfrasis Line εστιάζει σε personalized δημιουργίες που αφηγούνται ιστορίες μοναδικότητας.
5. Η Everlucky Line παίζει με τα σύμβολα της τύχης για να προσφέρει προστασία και γούρι.

5five 1

Με τέλεια οργάνωση, προσοχή στη λεπτομέρεια κι ενσυναίσθηση ως προς τις ανάγκες και τις επιθυμίες εκείνων που γνωρίζουν την αξία ενός ιδιαίτερου κομματιού κι εκτιμούν την εμπειρία shopping πέντε αστέρων, η καρδιά της 5FIVE βρίσκεται στο flagship store του brand: Mία ιδιαίτερη μπουτίκ που επιβάλλει την αισθητική της στην πλατεία Κολωνακίου, στην οδό Κουμπάρη 4, συστήνοντας έναν κόσμο κομψότητας που, από τον Ιούνιο του 2020 όταν άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του, έχει εξελιχθεί σε απόλυτο gifting προορισμό.


Flagship Store:
5FIVE Boutique Κουμπάρη 4, Κολωνάκι τηλ. 210 3637543
Eshop: www.5five.gr
Social media: Facebook Instagram

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Η Rolex παρουσιάζει τα νέα μοντέλα για το 2024

Οι νέες δημιουργίες της Rolex παρουσιάστηκαν στην έκθεση υψηλής ωρολογοποιίας «Watches and Wonders 2024» στη...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design