Η Acqua Di Parma ανάβει τα φώτα των γιορτών για το 2020

Η τέχνη του δώρου της Acqua di Parma, δεν παύει να εκπλήσσει.

Για τις Γιορτές του 2020, ο Οίκος εμπνέεται από το ταλέντο του Oamul, ενός ανερχόμενου Κινέζου καλλιτέχνη, για να δημιουργήσει το μοτίβο που φωτίζει όλη τη συλλογή, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο για μια ακόμα φορά, έναν από τους ηγέτες της σύγχρονης εικαστικής και καλλιτεχνικής σκηνής. Ως εικονογράφος και animator, ο Oamul αντλώντας έντονα έμπνευση από τη φύση, δημιουργεί μικρές ποιητικές ιστορίες, με την τεχνική της ψηφιακής ζωγραφικής ή με το χέρι. Η φανταστική και σύγχρονη ματιά του στον κόσμο τού χάρισε 147,000 followers στο Instagram και μοναδικές συνεργασίες με διεθνή brands.

Ο Oamul δημιούργησε αποκλειστικά για την Acqua di Parma, μια ιδιαίτερη εικονογράφηση αφιερωμένη στις Γιορτές, η οποία μετατρέπει τις παραδοσιακές γιρλάντες με τα γιορτινά λαμπάκια σε ένα κομψό γραφιστικό μοτίβο. Ανάμεσα στα φώτα, εμφανίζονται αναπάντεχα μικρά μπουκάλια Art Deco, που θυμίζουν τον κόσμο του Οίκου. Ένα ανάλαφρο, φωτεινό μοτίβο, σε απόλυτη αρμονία με την αισθητική και το όραμα της Acqua di Parma. Απαστράπτουσες φωτεινές αλυσίδες μοιάζουν να τυλίγουν τα κουτιά, σε μαύρο και λευκό στην κλασική εκδοχή, ασημί τόνοι για τα προϊόντα Blu Mediterraneo και χρυσοί για τη συλλογή Le Nobili. Η Acqua di Parma και ο Oamul μοιράζονται και μια βαθιά αγάπη για τη φύση.

Η συλλογή φέρνει στις χειμωνιάτικες διακοπές που πλησιάζουν μια θαυμάσια επιλογή προσφορών. Όπως κάνει κάθε χρόνο, εκτός από τα κομψά, κλασικά κουτιά για τις Colonie και τα Le Nobili, αλλά και το αρωματικό κερί Notte di Stelle της Home Collection, ο Οίκος δημιουργεί νέα, ιδιαίτερα δώρα. Ιδέες που σας προσκαλούν να ανακαλύψετε με έναν πρωτότυπο τρόπο τα πολυαγαπημένα αρώματα Blu Mediterraneo και τα νέα αποκτήματα της συλλογής Barbiere. Για να συμπληρωθεί η συλλογή, το Advent Calendar επιστρέφει σε μια έκδοση που επιφυλάσσει ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, μαζί με Acqua di Parma κάθε ημέρα.

AcquadiParma1

Οι Colonie
Το ιδανικό δώρο για όλους εκείνους που αγαπούν τις Colonie της Acqua di Parma και τέσσερα διαφορετικά σετ για να διαλέξετε. Το κουτί με το ακόμα πιο φωτεινό, κίτρινο της Πάρμας, με το γιορτινό μοτίβο που δημιουργήθηκε για τη συλλογή, αναγνωρίζεται από τον χρωματικό κώδικα της ετικέτας: λευκή για την Colonia, πράσινο του  φασκόμηλου για την Colonia Futura, ασημί ματ για την Colonia Pura και μαύρο για την Colonia Essenza. Το εσωτερικό τους θα σας ενθουσιάσει, καθώς περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη επιλογή για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας άρωμα στην καθημερινή σας ρουτίνα. Εκείνο της Colonia, περιλαμβάνει ένα Eau de Cologne των 100ml, Bath and Shower Gel των 75ml και Deodorant Spray των 50ml. Στα υπόλοιπα κουτιά, εκτός από το Eau de Cologne των 100ml και το Deodorant Spray των 50ml, περιλαμβάνεται ένα Hair and Shower Gel των 75ml.
Colonia: δροσερή, ηλιόλουστη, αδιαμφισβήτητα κιτρώδης, το έμβλημα του Οίκου είναι η επιτομή του Ιταλικού στιλ.
Colonia Essenza: κομψή και σοφιστικέ, διακριτική και ξεχωριστή, εκπλήσσει με τον ζωηρό συνδυασμό ξύλων και εσπεριδοειδών.
Colonia Pura: εντυπωσιάζει με τη μοντέρνα διαφάνεια και ελαφρότητά της, δίνοντας νέα ζωή στην κλασική δομή της Colonia.
Colonia Futura: ανάμεσα στις ρίζες και το μέλλον, επανερμηνεύει την Colonia με τη σφαιρικότητα του φασκόμηλου και τη φρεσκάδα της λεβάντας.


Le Nobili
Τρία κουτιά αποθεώνουν τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας με το άρωμα που εμπνέεται από το λουλούδι που την εκφράζει περισσότερο. Magnolia Nobile, Rosa Nobile και Peonia Nobile. Ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας, με πρώτη τη συσκευασία του. Οι χρυσοί τόνοι της ετικέτας και το γραφικό μοτίβο φωτίζουν το κουτί, με τις ξεχωριστές αποχρώσεις κάθε αρώματος: κρεμώδες λευκό για το Magnolia Nobile, ροζ για το Rosa Nobile και μοβ για το Peonia Nobile. Το κάθε σετ περιλαμβάνει το Eau de Parfum των 100ml, την Body Cream και το Bath and Shower Gel των 75ml. Magnolia Nobile: πλούσιο και μοντέρνο, αναδεικνύει τη γοητεία μιας γυναίκας που μαγνητίζει τα βλέμματα με την ισχυρή της προσωπικότητα. Φυσική και συγχρόνως χαρισματική, όπως ακριβώς και το άνθος της μανόλιας.
Rosa Nobile: ένα άρωμα που αποπνέει φρεσκάδα και υμνεί την ομορφιά της έμφυτης θηλυκής γοητείας.
Peonia Nobile: πολυτελές και κομψό, σαν το λουλούδι που το ενέπνευσε, μεγαλοπρεπές και ταυτόχρονα εύθραυστο. Ένα Eau de Parfum που γοητεύει με κάθε μια από τις νότες του, αναδεικνύοντας μια θηλυκότητα γεμάτη ζωή.

AcquadiParma3


Blu Mediterraneo
Χαρίστε τη χαρά του να ξαναζείς ένα μακρύ, χρυσό καλοκαίρι, ανά πάσα στιγμή μέσα στο χρόνο, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, με τα τρία κουτιά: Arancia di Capri, Mirto di Panarea και Fico d'Amalfi. Αρώματα εμπνευσμένα από συμβολικούς τόπους στην Ιταλική Μεσόγειο. Τοπία όπου ο ήλιος, ο ουρανός και η θάλασσα γίνονται ένα, εκεί όπου το να αφεθείς στη γαλήνη και την ανεμελιά είναι τόσο απλό όσο και το να αναπνέεις. Στο μπλε φόντο του κουτιού, ξεχωρίζει το γιορτινό μοτίβο σε φωτεινούς λευκούς και ασημένιους τόνους. Κάθε σετ περιλαμβάνει Eau de Toilette των 75ml, Bath & Shower Gel των 40ml και Body Lotion των 50ml. Πρακτικά και εύχρηστα μεγέθη για να έχετε πάντα μαζί σας τη ζωντάνια των αξέχαστων μεσογειακών τοπίων. Arancia di Capri. Ηλιόλουστο και χαλαρωτικό, απελευθερώνει στον αέρα πινελιές από πορτοκάλι, μανταρίνι και λεμόνι, εσπεριδοειδή-σύμβολα των νησιών της Μεσογείου. Είναι σαν να μεταφέρεστε για μια ακόμα φορά σε αυτή τη γωνιά του παραδείσου, που «λικνίζεται» από τον ήλιο και τα κύματα.


Mirto di Panarea. Ένα άρωμα με αναζωογονητική δύναμη, που ανακατεύει τις πράσινες νότες του μεσογειακού θάμνου με την ευωδιά της θαλασσινής αύρας. Η μυρτιά και ο βασιλικός μαζί με λεμόνι και περγαμόντο θα σας μεταφέρουν σε ένα απόμακρο νησί.


Fico di Amalfi. Ένας θρίαμβος από τόνους εσπεριδοειδών σε ένα άρωμα που αποπνέει ζωντάνια. Περγαμόντο, λεμόνι, γκρέιπφρουτ και κεδρόξυλο προαναγγέλλουν τις νότες σύκου σε μια ακαταμάχητη αρμονία, σαν την πάντα γεμάτη εκπλήξεις πανοραμική θέα της Ακτής Αμάλφι.

AcquadiParma4


Κερί και Diffuser Notte di Stelle
Νύχτα γιορτής, η λάμψη της φωτιάς που καίει στο τζάκι, το δέντρο στολισμένο με αστραφτερά φωτάκια. Μια ατμόσφαιρα πλημμυρισμένη από μαγεία και ζεστασιά και
έξω από το παράθυρο, εκατομμύρια αστέρια να λάμπουν στον παγωμένο χειμωνιάτικο ουρανό. Αισθήσεις αναδύονται από το “Notte di stelle”, το άρωμα της Home Collection που συνοδεύει τη χαρά της συνεύρεσης και του να μοιράζεσαι μια ξεχωριστή στιγμή οικειότητας μέσα στο χρόνο. Οι βαλσαμικές νότες από έλαιο πεύκου και τα αρώματα ξύλων σημύδας και γκουαϊάκ συνδυάζονται με τους πικάντικους τόνους του γαρίφαλου και με ένα ίχνος βατόμουρου. Το κερί, μέσα σε ένα ζωηρό κίτρινο γυαλί, συνενώνει τις αρωματικές νότες με την υπαινικτική δύναμη της φλόγας. Το κομψό diffuser χώρου των 180ml ξαναζωντανεύει το Art Deco design της Colonia, συνδυάζοντας το κίτρινο γυαλί, το μαύρο του βακελίτη στο κάλυμμα και τα στικς. Είναι ένα τέλειο δώρο που θα απελευθερώσει τις φωτεινές και μεγάλης διάρκειας νότες του έντονου αυτού αρώματος. Οι κυλινδρικές συσκευασίες είναι διακοσμημένες με το ζωηρό γιορτινό μοτίβο.

Barbiere Hair Care
Όλα όσα χρειάζεστε για να ανακαλύψετε τον κόσμο της BARBIERE μέσα από τις πολλές πτυχές της. Μια κομψή συλλογή σε εύχρηστα μεγέθη για να απολαμβάνετε την πολύτιμη τελετουργία του ιταλικού ξυρίσματος με την Soft Shaving Cream των 40ml και το Refreshing Aftershave Emulsion των 40ml. Και για να ολοκληρώσετε τη φροντίδα σας, έρχονται οι δύο νέες συνθέσεις για την περιποίηση των μαλλιών από τη συλλογή BARBIERE, το Gentle Shampoo των 40ml και το Styling Clay Medium Hold των 25g. Το σετ επίσης εμπλουτίζεται με την Colonia σε 20ml για μια εμπειρία γνήσιου ιταλικού στιλ. Ένα μοντέρνο γραμμικό design για τη θήκη, η οποία έχει δημιουργηθεί από υλικό φιλικό προς το περιβάλλον με εξ ολοκλήρου ανακυκλωμένο πλαστικό, στο κίτρινο της Πάρμας, όπως και το κουτί που παραπέμπει στο φωτεινό κομψό μοτίβο της συλλογής.

Blu Mediterraneo Regenerating Set
Το μικρό βαθυγάλανο κουτί, φωτισμένο από λαμπερά ασημένια και λευκά μοτίβα, θα προσφέρει το δώρο ενός σύντομου αναζωογονητικού ταξιδιού σε ένα νησί που
αιωρείται στον χρόνο. Οι νότες του Mirto di Panarea ανακατεύουν το άρωμα του μεσογειακού θάμνου με την ανάσα της θαλασσινής αύρας. Σε ένα μόνο σετ, δύο αισθητηριακές εμπειρίες που σας αποζημιώνουν, με το άρωμα των 30ml, τέλειο για να το έχετε πάντα μαζί σας και αποκλειστικά για τις γιορτές, το αρωματικό κερί των 70gr, ώστε να απολαμβάνετε τους αναζωογονητικούς τόνους της μυρτιάς, του βασιλικού και της θάλασσας, στο σπίτι σας. Το Eau de Toilette και το κερί ξεχωρίζουν από το βασικό design και από το λαμπερό μπλε γυαλί.

Blu Mediterraneo Vitalizing Set
Η συγκίνηση του να νιώθεις τυλιγμένος στις αναζωογονητικές νότες του Fico di Amalfi, μαζί σε ένα ιδιαίτερο δώρο. Το σετ περιέχει το άρωμα στο πρακτικό μέγεθος των 30ml για να το έχετε παντού μαζί σας και το αρωματικό κερί στο γυάλινο ποτήρι των 70gr που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις γιορτές. Ανακαλύψτε τη ζωηρή ατμόσφαιρα  της Ακτής Αμάλφι με μια σύνθεση που ακτινοβολεί. Ο θρίαμβος των τόνων από εσπεριδοειδή και η τρυφερή γλυκύτητα του σύκου σε μια ακαταμάχητη αρμονία. To Eau de Toilette και το κερί, που περιέχονται και τα δύο, σε μπλε γυαλί και ξεχωρίζουν χάρη το βασικό design. Το κομψό κουτί είναι κι αυτό μπλε και διακοσμημένο με το γιορτινό μοτίβο σε ασημί και λευκό.

Acqua di Parma Advent Calendar
Με μια πρώτη ματιά, το Advent calendar φέρνει στο νου το απαράμιλλο κουτί της Acqua di Parma, όμως όταν ανοιχτεί μεταμορφώνεται σε ένα υπέροχο ιταλικό σπίτι. Κάθε παράθυρο φανερώνει μέρα με τη μέρα και μια έκπληξη. Τόσα πολλά θαυμάσια δώρα σε μεγέθη που σας δίνουν τη ευκαιρία να ανακαλύψετε αγαπημένες συνθέσεις και αρώματα. Όπως το Mirto di Panarea, τη Rosa Nobile Body Cream και το Magnolia Nobile Hair Mist. Ή ακόμα, το Osmanthus, το Yuzu και το Quercia, κομψά αρώματα από τη συλλογή Signatures of the Sun. Για το βράδυ της 24ης Δεκεμβρίου, το κερί Notte di Stelle των 70gr, ενώ την πρώτη και την τελευταία μέρα την Colonia, το σύμβολο του ιταλικού στιλ. Ανάμεσα στις εκπλήξεις υπάρχει, επίσης, ένα μικρό κεραμικό διακοσμητικό με το αυθεντικό μοτίβο της συλλογής, το οποίο μπορείτε αρωματίσετε και στη συνέχεια να διακοσμήσετε. Το Advent Calendar, στο λαμπερό κίτρινο της Πάρμας, γίνεται ακόμα πιο αυθεντικό και γιορτινό με το πλούσιο γραφιστικό design που δημιουργήθηκε από τον Οίκο για την περίοδο των Γιορτών του 2020.


Η Acqua di Parma είναι ηγέτης στην αγορά ειδών πολυτελείας για περισσότερα από εκατό χρόνια, παράγοντας αληθινά αριστουργήματα ιταλικής δεξιοτεχνίας. Το brand ξεκίνησε το 1916 με την περίφημη COLONIA, έμβλημα του Οίκου και των αξιών του, τιμώντας το πάθος για την ομορφιά, την προσοχή στη λεπτομέρεια, μια ουσιαστική και λαμπερή κομψότητα και μια σύγχρονη ερμηνεία του αυθεντικού Ιταλικού στιλ. Η Acqua di Parma είναι μέρος του Ομίλου LVMH από το 2001. Όσο περνούν τα χρόνια, ο Οίκος δυναμώνει ολοένα και περισσότερο με τη δημιουργία άλλων Colonie, των σειρών Barbiere, Le Nobili, Blu Mediterraneo, της σειράς Signatures of the Sun και της Home Collection. Το ιταλικό στιλ της Colonia και του Blu Mediterraneo επανέρχεται στη Hotel Line, που διανέμεται στα κομψότερα ξενοδοχεία παγκοσμίως, σε συσκευασίες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Όλες οι σειρές κατασκευάζονται αυστηρά στην Ιταλία και διανέμονται στην Ευρώπη, στην Ασία, στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Μέση Ανατολή. Η Acqua di Parma προωθεί την Acqua di Parma Futura, μια περιβαλλοντική και κοινωνική πολιτική, εναρμονισμένη με τα κριτήρια του LIFE – LVMH Initiatives For the Environment (Πρωτοβουλίες για το Περιβάλλον της LVMH). Η Acqua di Parma Futura οργανώνει και διευρύνει τη δέσμευσή της προς τις τέχνες, την κουλτούρα και τον κόσμο της ιταλικής φύσης, την οποία ο Οίκος έχει ακολουθήσει από την ίδρυσή του. Οι περιβαλλοντικές και κοινωνικές πολιτικές της Acqua di Parma Futura περιλαμβάνουν πέντε τομείς: Προϊόντα, Άνθρωποι, Κλίμα, Διαδικασίες και Κοινότητα. Η ολιστική θεώρηση αυτή έχει σαν στόχο τη διαφύλαξη της τέχνης του ιταλικού τρόπου ζωής για τις μελλοντικές γενιές.

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Η Rolex παρουσιάζει τα νέα μοντέλα για το 2024

Οι νέες δημιουργίες της Rolex παρουσιάστηκαν στην έκθεση υψηλής ωρολογοποιίας «Watches and Wonders 2024» στη...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design