The new Τudor Royal collection

Η νέα συλλογή μοντέλων Royal της TUDOR είναι η τελευταία φρέσκια πρόταση της διάσημης ελβετικής εταιρείας για εκείνους που αναζητούν ένα ρολόι κλασικό και ταυτόχρονα σπορτίφ, με άψογη κατασκευή και μηχανική αξιοπιστία.

Η ονομασία Royal χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από την Tudor στην δεκαετία του 50 για να δοθεί έμφαση στην ανώτερη ποιότητα των ρολογιών της. Tα νέα μοντέλα διατίθενται με 4 διαμέτρους κάσας 25,34,38,41 mm, από ανοξείδωτο ατσάλι 316L ή σε συνδυασμό από ατσάλι και χρυσό και είναι εξοπλισμένα με τον προηγμένο αυτόματο μηχανισμό 2834 και είναι στεγανά σε βάθος 100 μέτρων.

 

TudorRoyal1

Κυκλοφορούν με εκπληκτικά καντράν Sunray - με εφέ ηλιακών ακτινών και λατινικούς αριθμούς σε χρωματικούς τόνους όπως μαύρο, ασήμι, στο χρώμα της σαμπάνιας και μπλε.
Η συλλογή των καντράν ολοκληρώνεται με καντράν από mother of pearl και διαμάντια στα γυναικεία μοντέλα, και με ημερομηνία στο καντράν στην έκδοση μεγαλύτερης διαμέτρου 41mm. Όλα τα νέα μοντέλα συνοδεύονται από την 5ετη εγγύηση και την πιστοποίηση Ελβετικού χρονομέτρου.

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Η Rolex παρουσιάζει τα νέα μοντέλα για το 2024

Οι νέες δημιουργίες της Rolex παρουσιάστηκαν στην έκθεση υψηλής ωρολογοποιίας «Watches and Wonders 2024» στη...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design