Πλατίνα και χρυσό για το νέο ρολόι του James Bond

Συτνηρώντας την παράδοση του συνδυασμού στυλ και πρωτοπορίας που χαρακτηρίζουν τον James Bond η ΟMEGA παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο ρολόι James Bond Seamaster Diver 300M, σε αριθμημένηέκδοση, που διαθέτει αρκετές λεπτομέρειες υψηλής τεχνολογίας για τους λάτρεις του είδους.

Η OMEGA εξόπλιζε τον JamesBond με τα ρολόγια Seamaster από το 1995 και την ταινία GoldenEye. Το νέο μοντέλο αποτελεί μια εκπληκτική προσθήκη στη συλλογή του 007. Με στόχο την πολυτέλεια και την μοναδικότητα η κάσα των 42mm έχει δημιουργηθεί από έναν συνδυασμό πλατίνας και χρυσού, επίστρωση από πλατίνα-χρυσό στο πλάι και χάραξη με την αρίθμηση του κάθε κομματιού. Τα ίδια υπέροχα υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί και για μπούκλα του ρολογιού που διακοσμεί το μαύρο δερμάτινο λουράκι.

Ακόμηπερισσότερεςμοναδικέςλεπτομέρειεςμπορούμεναβρούμεσεόλοτοσχεδιασμό, συμπεριλαμβανομένης της μαύρης κεραμικής στεφάνης με την κλίμακα κατάδυσης από πλατίνα, όπως και το μαύρο καντράν με κεραμική επίστρωση και στο οποίο έχει αποτυπωθεί το χαρακτηριστικό σχέδιο της περιστρεφόμενης κάνης πιστολιού σε λευκόχρυσο 18K.

omega210 3

Σαν μέρος της συλλογής ρολογιών James Bond της OMEGA που λανσαρίστηκαν πέρυσι, αυτό το ρολόι περιλαμβάνει επίσης τον κρυμμένο αριθμό 50 μέσα στην ένδειξη για την ώρα 10 από Super-LumiNova–μια αναφορά για την 50η επέτειο από την ταινία JamesBond,On Her Majesty's Secret Service. Σε άλλα σημεία στο καντράν, μπορείτε να βρείτε το λογότυπο 007 στη θέση για την ώρα 7, επάνω στη λευκή ένδειξη όπως επίσης και λευκόχρυσα στοιχεία 18Κ, συμπεριλαμβανομένων των δεικτών, των ενδείξεων του καντράν και του εμβλήματος της οικογένειας Bond στην ώρα 12.

omega210 2

Γυρνώντας το ρολόι ανάποδα αποκαλύπτεται και πάλι το έμβλημα της οικογένειας Bond το οποίο έχει χαραχθεί με laser και έχει γεμισθεί με πλατίνα, επάνω στο κρύσταλλο της πίσω όψης της κάσας. Αυτή η συναρπαστική λεπτομέρεια ολοκληρώνεται με χειροποίητες χαράξεις που τελειοποιούν και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Μέσα από το κρύσταλλο, διακρίνεται ο μηχανισμός OMEGA Co-Axial Master Chronometer Calibre 8807 – που έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα υψηλότερα στάνταρντ ακριβείας, χρονομετρικών επιδόσεων και αντίσταση σε μαγνητικά πεδία. 

omega210 5

Τέλος, οι λάτρεις που θα μπορέσουν να αποκτήσουν αυτό το Seamaster Diver 300M James Bond Number Edition, θα διαπιστώσουν ότι βρίσκεται μέσα στη δική τους βαλίτσα Globe-Trotter™, δεμένο με λουράκι στιλ NATO. Αυτή η συσκευασία περιλαμβάνει ένα επιπλέον μαύρο λουράκι από καουτσούκ.

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρες μέχρι το Paris 2024

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design