Tο νέο Portugieser Yacht Club από την IWC Schaffhausen

Η IWC Schaffhausen παρουσιάζει το νέο Portugieser Yacht Club. Οι καινούργιες ναυτικές λειτουργίες και οι κομψές διαστάσεις της κάσας, σε συνδυασμό με την υψηλή ανθεκτικότητα και στεγανότητα, καθιστούν αυτό το σπορ ναυτικό ρολόι ιδανικό σύντροφο και στην ξηρά και εν πλω.

Το Portugieser Yacht Club Moon & Tide αποτελεί το πρώτο μοντέλο που διαθέτει τη νέα ένδειξη για την παλίρροια. Το Portugieser Yacht Club Chronograph θα κυκλοφορήσει σε τρία μοντέλα. Από το 2010, το Portugieser Yacht Club προσδίδει στη συλλογή μία σπορ πινελιά. Ως σπορ ναυτικό ρολόι, συνδυάζει τη διαχρονική κομψότητα με την ανθεκτικότητα και την υψηλή στεγανότητα. Τα χαρακτηριστικά αυτά καθιστούν το Yacht Club ένα ιδιαίτερα ευέλικτο ρολόι που μπορεί να φορεθεί τόσο στη θάλασσα όσο και στη ξηρά. Τα δύο εντυπωσιακά στοιχεία των νέων μοντέλων που προσφέρουν ιδιαίτερη κομψότητα στις αναλογίες της κάσας διαμέτρου 44 χιλιοστών, είναι το ανάγλυφο bezel και ο επίπεδος δακτύλιος της κάσας.

 Το Portugieser Yacht Club Moon & Tide είναι το πρώτο ρολόι της IWC που διαθέτει την καινούργια ένδειξη για την παλίρροια. Ένα ξεχωριστό παράθυρο τοποθετημένο στην θέση «6» του καντράν εμφανίζει τους εκτιμώμενους χρόνους της επόμενης παλίρροιας και άμπωτης. Η διπλή ένδειξη της φάσης της σελήνης στη θέση «12», έχει ενισχυθεί ώστε να εμφανίζει τις παλίρροιες συζυγιών και τετραγωνισμών, όπως επίσης και την ένταση των παλιρροιών που συμβαίνουν εκείνη τη χρονική στιγμή. Οι παλίρροιες συζυγιών που αυξάνουν κατά πολύ τη στάθμη των υδάτων, συμβαίνουν στη πανσέληνο και τη νέα σελήνη. 

iw390701

 

Η IWC παρουσιάζει επίσης την 3η γενιά Portugieser Yacht Club Chronograph.
Τα νέα ρολόγια διαθέτουν κάσα διαμέτρου 44 χιλιοστών και συνδυάζουν την ανθεκτικότητα με την υψηλή στεγανότητα στα 60 μέτρα. Τα νέα ρολόγια διατίθενται με υψηλής ποιότητας μπρασελέ είτε από ανοξείδωτο ατσάλι ή με 5Ν χρυσό 18-καρατίων. Τα ρολόγια τροφοδοτούνται από τον μηχανισμό 89361 που έχει κατασκευάσει η IWC. Οι ώρες και τα λεπτά του χρονογράφου εμφανίζονται σε ένα ενιαίο totalizer στη θέση «12». Χάρη στη λειτουργία flyback, οι δείκτες του χρονογράφου μπορούν να επιστρέψουν στο μηδέν απλά με το πάτημα του κουμπιού reset, ώστε να μπορεί αμέσως να ξεκινήσει μια νέα χρονομέτρηση. Το αυτόματο σύστημα κουρδίσματος διαθέτει απόθεμα ενέργειας 68 ωρών. Ο μηχανισμός είναι ορατός μέσα από το διαφανές πίσω μέρος της κάσας.

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρες μέχρι το Paris 2024

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design