O David Beckham καταδύεται με τον Morgan Bourc’his

H TUDOR προσκάλεσε τον David Beckham να ζήσει την περιπέτεια της πρώτης του ελεύθερης κατάδυσης στην ανοικτή θάλασσα. Στην αρχή ο David εκπαιδεύτηκε για τις τεχνικές αναπνοής στον βυθό φορώντας τον εξοπλισμό για την κατάδυση, υπό την καθοδήγηση του Bourc’his.

Μετά και οι δύο μαζί πραγματοποίησαν ελεύθερη κατάδυση στην ανοικτή θάλασσα. Ο Beckham ξεπέρασε τον φόβο του κάνοντας μερικές καταδύσεις στον βυθό. «’Αυτές είναι οι στιγμές που χρειάζεται να είσαι γεννημένος να τολμάς. Οι στιγμές που αγαπώ, οι στιγμές που αντιμετωπίζω την πρόκληση. Τις περισσότερες φορές αυτές οι στιγμές βγάζουν τον καλύτερο εαυτό μου», είπε ο David. 

tudorbekam 4

ΤUDOR PELAGOS
Kατά την διάρκεια της κατάδυσης ο David Beckham και ο Μοrgan Bourc’his φορούσαν το καταδυτικό μοντέλο της TUDOR «PELAGOS», όνομα ελληνικό που επιλέχθηκε τιμητικά από την Tudor. Για αυτό τον λόγο και χάρη στο όνομά του και στα τεχνικά χαρακτηριστικά του το φυσικό περιβάλλον του είναι το βάθος της θάλασσας, στον καρπό ενός δύτη. Είναι εγγυημένα αδιάβροχο στα 500 μέτρα, διαθέτει κάσα και μπρασελέ από τιτάνιο που είναι κατά 40% ελαφρύτερο από το ατσάλι. Είναι εξοπλισμένο με αυτόματο μηχανισμό που προσφέρει αυτονομία 70 ωρών, την βαλβίδα διαφυγής του αερίου ηλίου και φωτιζόμενο καντράν για το σκοτάδι του βυθού.

tudorbekam 1

 

MORGAN BOURC’HIS

Γεννήθηκε το 1978 στην πόλη Touraine της κεντρικής Γαλλίας. Από πολύ μικρή ηλικία αρίστευσε στην κολύμβηση και στα 22 άρχισε να ενδιαφέρεται για την ανοικτή θάλασσα και για την ελεύθερη κατάδυση. Το 2008 έγινε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Αίγυπτο με την Γαλλική Εθνική Ομάδα. Τον Σεπτέμβριο του 2013 ανακηρύχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής και κατέρριψε το ρεκόρ Γαλλίας στα σταθερά βάρη χωρίς πέδιλα σε βάθος 87 μέτρων.

tudorbekam 5

 

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster 38 mm

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με μια αστραφτερή στεφάνη στολισμένη με...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design