Έγχρωμη έκδοση για την OMEGA Trésor

Την περασμένη χρονιά, η διαχρονική φήμη της OMEGA στην κατασκευή πολυτελών γυναικείων ρολογιών ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο, κυρίως χάρη στην κυκλοφορία της συλλογής Trésor.

Χάρη στον συνδυασμό κλασικού σχεδιασμού και μοντέρνων λεπτομερειών, τα συγκεκριμένα ρολόγια αποδείχθηκαν πραγματικά δημοφιλής επιλογή. Φέτος, αποκαλύπτουμε μια νέα σειρά από στυλ, που περιλαμβάνει ένα μοναδικό μοντέλο σε κόκκινο και λευκό.

TRESOR 2

Το νέο ρολόι διαθέτει γυαλισμένη κάσα 36 mm από ανοξείδωτο ατσάλι. Ακολουθώντας το γνωστό στυλ της συλλογής Trésor, η κάσα είναι επίσης διακοσμημένη με 38 διαμάντια μονής κοπής, που σχηματίζουν μια κομψή καμπύλη σε κάθε πλευρά.

TRESOR 3

Το στοιχείο που ξεχωρίζει περισσότερο είναι ίσως ο νέος συνδυασμός χρωμάτων. Το λευκό λακαρισμένο καντράν έχει τυπωμένους κόκκινους λατινικούς αριθμούς, ενώ το ασορτί κόκκινο δερμάτινο λουράκι είναι μια λεπτομέρεια που πραγματικά ξεχωρίζει.

TRESOR 4

Στην κορώνα υπάρχει άλλο ένα διαμάντι, που περιβάλλεται από ένα κόκκινο λουλούδι από κεραμικό υλικό, σχηματισμένο από πέντε λογότυπα της OMEGA. Στην πίσω πλευρά του ρολογιού, ο μηχανισμός Calibre 4061 της OMEGA βρίσκεται κάτω από το γυαλισμένο καπάκι της κάσας, που έχει μορφή καθρέφτη και είναι διακοσμημένο με το μεταλλικό σχέδιο «Her Time».

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster 38 mm

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με μια αστραφτερή στεφάνη στολισμένη με...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design