Party με κινηματογραφική αίγλη και άρωμα Nespresso

Λαμπερές παρουσίες του καλλιτεχνικού χώρου έδωσαν το «παρών» στο πάρτυ που διοργάνωσε η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου με την υποστήριξη της Nespresso στη Hytra της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.

Το πάρτυ έγινε με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την ίδρυση της Ακαδημίας, παρουσία των φετινών υποψηφίων των Βραβείων Ίρις, τα οποία τιμούν τις καλύτερες ελληνικές ταινίες της χρονιάς και θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 23 Απριλίου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Οι καλεσμένοι του πάρτυ έζησαν μία βραδιά γεμάτη σινεμά απολαμβάνοντας γευστικές δημιουργίες και κοκτέιλ με πρωταγωνιστή – φυσικά – τον καφέ Nespresso.

Η Nespresso, η κορυφαία εταιρεία καφέ που βρίσκεται κοντά στο σινεμά στηρίζοντας τα μεγαλύτερα φεστιβάλ κινηματογράφου παγκοσμίως, είναι Μέγας Χορηγός των φετινών επετειακών Βραβείων Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Nespresso 2

Ο Αντώνης Αυγερόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Nespresso Ελλάς

Ο Αντώνης Αυγερόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Nespresso Ελλάς δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στηρίζουμε τα επετειακά Βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Τα φετινά βραβεία αποτελούν αφορμή για να τιμήσουμε τα 10 χρόνια από την ίδρυση της Ακαδημίας, καθώς και όλους τους Έλληνες καλλιτέχνες που με αφοσίωση και πάθος δημιουργούν και ξεχωρίζουν. Κάθε χρόνο, οι υποψηφιότητες των βραβείων Ίρις αποδεικνύουν ότι η εγχώρια κινηματογραφική σκηνή έχει μεγάλη δυναμική και δημιουργεί έργα σημαντικής καλλιτεχνικής αξίας.»

Το ραντεβού ανανεώνεται για τις 23 Απριλίου στη μεγάλη τελετή απονομής των Βραβείων Ίρις, όπου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τη βραδιά συνοδεία του αγαπημένου του καφέ Nespresso.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρες μέχρι το Paris 2024

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design