Tα νέα μοντέλα της συλλογής Οyster από τη Rolex

Η Rolex παρουσίασε τα νέα μοντέλα της συλλογής Οyster κατά την διάρκεια της έκθεσης ωρολογοποιίας Βaselworld 2019.

To νέο OYSTER PERPETUAL YACHT-MASTER 42 που συμπληρώνει τη συλλογή ιστιοπλοϊκών μοντέλων για τους λάτρεις του αθλήματος. Το Yacht-Master II, από λευκό χρυσό 18κ, διαθέτει νέα  διάμετρο κάσας 42mm -για πρώτη φορά στη συλλογή Υacht-Master-και τον νέας γενιάς αυτόματο μηχανισμό 3235.  Είναι εξοπλισμένο με μπρασελέ Oysterflex, κλείδωμα ασφαλείας Oysterclasp από λευκό χρυσό 18κ και σύστημα επιμήκυνσης Rolex Glidelock. RolBas 3

Yacht-Master II

Το νέο ΟYSTER PERPETUAL GMT-MASTER II παρουσιάζεται  με κάσα από ατσάλι Oystersteel, περιστρεφόμενη 24ωρη στεφάνη Cerachrom σε 2 χρώματα - μπλε και μαύρο- και μπρασελέ Jubilee. To νέο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με τον νέας γενιάς αυτόματο μηχανισμό 3285 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2018.


RolBas 2

To νέο καταδυτικό μοντέλο OYSTER PERPETUAL SEA-DWELLER παρουσίαζεται για πρώτη φορά σε εκδοχή Rolesor- από κίτρινο χρυσό 18κ και ατσάλι Oystersteel, με κάσα διαμέτρου 43mm.

Το νέο OYSTER PERPETUAL DAY-DATE 36 παρουσιάζεται σε εκδοχές από κίτρινο,λευκό ή Εverose xρυσό 18κ, εξοπλισμένο για πρώτη φορά με τον αυτόματο μηχανισμό 3255 νέας τεχνολογίας και πολλές παραλλαγές στα καντράν.

RolBas 4

OYSTER PERPETUAL DAY-DATE 36

Το νέο OYSTER PERPETUAL COSMOGRAPH DAYTONA, από κίτρινο χρυσό 18κ, παρουσιάζεται σε εκπληκτική εκδοχή κοσμήματος με καντράν από παβέ διαμάντια σε μαύρη λάκα. Η ταχυμετρική του στεφάνη είναι διακοσμημένη από 36 trapeze-cut διαμάντια.

RolBas 5

COSMOGRAPH DAYTONA

Τα νέα μοντέλα OYSTER PERPETUAL DATEJUST 36  και OYSTER PERPETUAL DATEJUST 31 παρουσιάζονται σε εκδοχές Rolesor από κίτρινο, λευκό ή Εverose χρυσό με ατσάλι Oystersteel και παραλλαγές στα καντράν. Διαθέτουν τον νέας γενιάς αυτόματο μηχανισμό 3235 για τα μοντέλα Datejust 36 και τον αυτόματο μηχανισμό 2236 για τα μοντέλα Datejust 31.

rolexbas12

DATEJUST 31

‘Oπως όλα τα ρολόγια Rolex, τα νέα μοντέλα συνοδεύονται  με την πιστοποίηση Superlative Chronometer και τη νέα πράσινη σφραγίδα πιστοποιημένου ελβετικού χρονομέτρου και την διεθνή 5ετή εγγύηση. Η πιστοποίηση αυτή αφορά υψηλή ακρίβεια, απόδοση, αυτονομία και στεγανότητα.

Τα πιο Δημοφιλη > Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospace B70 Orbiter

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες πρωτιές που καθόρισαν την μάρκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design