H συλλογή CODE 11.59 από την Audemars Piguet

120 καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένου του Κινέζου pop τραγουδιστή Lu Han και του καλλιτέχνη Quayola, προσκλήθηκαν από την Audemars Piguet στο Le Brassus για ένα μαγευτικό ταξίδι στο σύμπαν του Code 11.59, την ιστορία και τα χαρακτηριστικά της νέας συλλογής.

Το Code 11.59 της Audemars Piguet γράφει μια νέα σελίδα στην ιστορία του κατασκευαστή και αντιπροσωπεύει τον γενετικό του κώδικα. Το CODE αντιπροσωπεύει την Πρόκληση (Challenge), το Ανήκειν (Own), την Τόλμη (Dare) και την Ανάπτυξη (Evolve). Η Jasmine Audemars, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Audemars Piguet, η οποία επίσης παρακολούθησε την εκδήλωση, εξηγεί: «Στην Audemars Piguet, διαρκώς προκαλούμε τον εαυτό μας να εξαντλήσουμε τα όρια της δεξιοτεχνίας. Έχοντας ένα ισχυρό πνεύμα ανεξαρτησίας, είμαστε περήφανοι που κατέχουμε τις ρίζες και την επικράτειά μας, τολμώντας να συνδυάζουμε την ακρίβεια με τη δημιουργικότητα.

CODE11.59 2

Πιστοί στην κληρονομιά μας, συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε διατηρώντας και ξαναγράφοντας τις παραδόσεις. Το 11.59 είναι συνεχώς ένα βήμα μπροστά, στο χείλος του αύριο». Ως η σύγχρονη εξέλιξη του κλασικού, αυτή η συλλογή δίνει μια σύγχρονη εναλλαγή και μια ελαστικότητα στο κλασικό ρολόι, ενώ παράλληλα συνεχίζει τη μακρά ιστορία του κατασκευαστή που επικεντρώνεται στις μη συμβατικές μορφές και στους νέους σχεδιασμούς. Αποτελούμενο από 13 αναφορές, συμπεριλαμβανομένων πέντε επιπλοκών και έξι διαβαθμίσεων της τελευταίας γενιάς, αντιπροσωπεύει μία από τις σημαντικότερες εκδόσεις της Audemars Piguet.

Για τον François-Henry Bennahmias, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Audemars Piguet, το Code 11.59 είναι προ πάντων μια ανθρώπινη ιστορία: «Αυτή η συλλογή απαιτούσε νέα εργαλεία και δεξιότητες για να επιτευχθεί ένας εξαιρετικός βαθμός τεχνικής και αισθητικής πολυπλοκότητας. Αναφέρεται στις ανθρώπινες προκλήσεις και τις παθιασμένες ιστορίες των αφοσιωμένων ωρολογοποιών που τόλμησαν να ακολουθήσουν τις πεποιθήσεις τους, ένωσαν τις δυνάμεις τους και επέμειναν, ξεπερνώντας πάντα τα όρια τους».

CODE11.59 3

Η αποκάλυψη της συλλογής συνοδεύτηκε από διάφορες καλλιτεχνικές παραστάσεις, όπως χορούς και lightshows, καθώς και από την προβολή της ταινίας της εκστρατείας που δημιούργησαν οι Wilfrid Brimo και Marshmallow Laser Feast. Αυτή η ταινία προσφέρει μια καινούργια, δημιουργική προσέγγιση στην κοιλάδα Vallée de Joux, καθώς οι φωτεινές εγκαταστάσεις εντάσσονται στο φυσικό τοπίο της περιοχής. Εμπνευσμένη από τους καλλιτεχνικούς κώδικες της ταινίας, ο φωτισμός της εκδήλωσης έπαιζε με την οκταγωνική στρογγυλή του ρολογιού και την οκταγωνική αρχιτεκτονική, ενώ παράλληλα χρησιμοποιήθηκε το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα της διαφημιστικής καμπάνιας με την υπέρυθρη φωτογραφία του Zak Van Biljon στην Vallée de Joux. Μετά την αποκάλυψη της συλλογής, οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα γαστρονομικό μενού που ετοίμασε ο βραβευμένος με 3 Αστέρια Michelin chef Emmanuel Renaut, φίλος του οίκου, και παρακολούθησαν μια ορχηστρική παράσταση με την υπογραφή του Thomas Roussel.

CODE11.59 4

Η φουτουριστική σπείρα του Musée Atelier που σχεδιάστηκε από τους Δανούς αρχιτέκτονες Bjarke Ingels Group (BIG), των οποίων η εσωτερική αρχιτεκτονική μελέτη αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ήταν το κατάλληλο μέρος για το λανσάρισμα του Code 11.59 από την Audemars Piguet.

Η εκδήλωση μεταδόθηκε live από τις επίσημες σελίδες στο Facebook και στο Instagram της Audemars Piguet.

CODE11.59 5

Τα πιο Δημοφιλη > Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospace B70 Orbiter

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες πρωτιές που καθόρισαν την μάρκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design