Breguet Reine de Naples 8908

Για φέτος, η Breguet παρουσιάζει μία νέα εκδοχή του μοντέλου της Reine de Naples 8908, το πρώτο ρολόι από την επώνυμη συλλογή που λανσαρίστηκε το 2002.

Αυτή η νέα παρουσίαση, ξεχωρίζει για τον συνδυασμό στη κάσα από ροζ χρυσό, με 128 διαμάντια, και για το καντράν, μέρος του οποίου έχει διακοσμηθεί από φίλντισι Ταϊτής. Κάτι που τονίζει μοναδικά τα κύρια χαρακτηριστικά του μοντέλου, είναι οι φάσεις της σελήνης και η ένδειξη αποθέματος ενέργειας, καθώς και το καντράν των ωρών αλλά και το υποκαντράν των δευτερολέπτων, αντίστοιχα στις θέσεις 6 και 7. Η διάταξη αυτή του καντράν είναι εμπνευσμένη από το πρώτο ρολόι χειρός που έφτιαξε ποτέ ο A.-L. Breguet μεταξύ του 1810 και του 1812 για την Caroline Murat, τη Βασίλισσα της Νάπολης. Σύμφωνα με τα ιστορικά αρχεία, τα οποία βρίσκονται στο Μουσείο Breguet (στην Place Vendôme, στο Παρίσι), ήταν το μοντέλο No 2639, ένα ορθογώνιο σε σχήμα ρολόι, με ηχητική σήμανση, δεμένο με ένα ντελικάτο βραχιόλι. Διέθετε έναν μοχλό διαφυγής, με θερμόμετρο και ένδειξη, η οποία αντικαταστάθηκε στο μοντέλο με κωδικό 8908 με μία ένδειξη των φάσεων της σελήνης και του αποθέματος ενέργειας. Όταν παραδόθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1812, είχε ασημένιο ανάγλυφο καντράν και Αραβικούς αριθμούς.

Με αυτό το νέο Reine de Naples 8908, η Breguet παρουσιάζει άλλο ένα εκπληκτικό κομμάτι της ιστορίας της ωρολογοποιίας, ενώ παράλληλα εμπλουτίζει την ποικιλία των γυναικείων ρολογιών της. Όπως το ρολόι που είχε παραγγείλει η Caroline Murat, η Breguet προσφέρει στις γυναίκες ένα πολύ ιδιαίτερο ρολόι που είναι εξίσου όμορφο, όσο και τεχνικά άριστο, εξοπλισμένο με αυτόματο μηχανισμό, σχεδιασμένο ειδικά για κυρίες.

Breguet8908 2

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ
ΚΩΔ. 8908BR/5T/864 D00D

Κάσα σε ροζ χρυσό 18k, ωοειδής, με λεπτή, με ραβδώσεις στεφάνη. Στο δακτύλιο και στη φλάντζα του καντράν υπάρχουν 128 διαμάντια κοπής μπριγιάν (περίπου 0.77 ct). Στην κορώνα βρίσκεται ένα ρουμπίνι κοπής καμπουσόν (περίπου 0.27 ct). Καπάκι κάσας από κρύσταλλο σαπφείρου. Διαστάσεις 36.50 x 28.45mm. Αδιάβροχο στα 3 bar (30m).

Καντράν από φίλντισι Ταϊτής και ανάγλυφο επάργυρο χρυσό. Με ξεχωριστή αρίθμηση και την υπογραφή Breguet. Κλίμακα των ωρών με Λατινικούς αριθμούς, Δείκτες σε στυλ Breguet με άνοιγμα στην άκρη τους. Ένδειξη δευτερολέπτων στη θέση της ώρας 7. Ένδειξη των φάσεων της σελήνης και αυτονομίας ενέργειας στη θέση της ώρας 12.

Αυτόματος μηχανισμός, Cal. 537 DRL2. 8¾ lignes. 28 ρουμπίνια. Αρίθμηση και υπογραφή Breguet. Αυτονομία ενέργειας 45 ωρών, με ένδειξη. Τροχός διαφυγής από οξείδιο του πυριτίου και in-line μοχλός διαφυγής. Συχνότητα 3.5 Hz. Τροχός του ταλαντωτή σε στυλ Breguet. Σπιράλ από οξείδιο του πυριτίου. Ένδειξη δευτερολέπτων και φάσεων της σελήνης.

Λουρί από μαύρο σατέν με διαμάντι επάνω στην αναδιπλούμενη μπούκλα.

Διατίθεται επίσης σε μπρασελέ από ροζ χρυσό:
Κωδικός 8908BR/5T/J20 D000

Τα πιο Δημοφιλη > Style

TAG Heuer x Oracle Red Bull Racing

TAG Heuer x Oracle Red Bull Racing

Η TAG Heuer και η Oracle Red Bull Racing συνεχίζουν την κοινή τους περιπέτεια πατώντας...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design