Δύο νέα Portugieser από την IWC Schaffhausen

Η ΙWC Schaffhausen επεκτείνει την οικογένεια ρολογιών Portugieser με δύο νέα κλασικά και κομψά μοντέλα.

Ο Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας λανσάρει το πρώτο ρολόι Portugieser με perpetual calendar και πλατινένια κάσα. Επιπλέον, η IWC παρουσιάζει το νέο Portugieser Automatic με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, επάργυρο καντράν και δείκτες από ρόδιο. Το Portugieser Perpetual Calendar είναι το πρώτο ρολόι της συλλογής Portugieser με perpetual calendar και πλατινένια κάσα. Η πλατίνα είναι ένα ιδιαίτερα ανοξείδωτο και υποαλλεργικό υλικό. Χάρη στην υψηλή της πυκνότητα είναι επίσης πολύ ανθεκτική και συμπαγής. Η αστραφτερή κάσα από λευκή-γκρι πλατίνα ταιριάζει ιδανικά με το επάργυρο καντράν, αλλά και με τους δείκτες και τις απλίκες από ρόδιο. Ο μηχανισμός του ρολογιού είναι ο 52615 που έχει κατασκευάσει η IWC. Το σύστημα κουρδίσματος Pellaton είναι κατασκευασμένο από κεραμικά υλικά εξαιρετικής αντοχής και δημιουργεί απόθεμα ενέργειας 7 ημερών, χρησιμοποιώντας ένα ταλαντευόμενο βάρος κατασκευασμένο από κόκκινο χρυσό 18 καρατίων. Ο κομψά διακοσμημένος μηχανισμός είναι εμφανής μέσα από το πίσω καπάκι από κρύσταλλο σαπφείρου.

iwcPortugieser 2

PERPETUAL CALENDAR ΚΑΙ ΔΙΠΛΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Το βασικό χαρακτηριστικό στο καντράν του ρολογιού είναι το perpetual calendar. Ο μηχανισμός που κατασκευάστηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’80, αποτελείται από περίπου 80 μέρη και εμφανίζει την ημερομηνία, την ημέρα, το μήνα, τη φάση της σελήνης, καθώς και το έτος με τέσσερα ψηφία, ενώ ρυθμίζεται εύκολα από την κορώνα. Ο μηχανισμός αντιλαμβάνεται τον διαφορετικό αριθμό ημερών του κάθε μήνα και τα δίσεκτα έτη και μπορεί να λειτουργήσει μέχρι το 2100 χωρίς να χρειάζεται την παραμικρή διόρθωση. Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει διπλή ένδειξη της σελήνης, τόσο για το βόρειο όσο και για το νότιο ημισφαίριο. Χάρη σε ένα ειδικό εξάρτημα, η ένδειξη αυτή είναι τόσο ακριβής, ώστε να αποκλίνει κατά μόνο μια μέρα από την πραγματική τροχιά του δορυφόρου της γης, μετά από 577,5 χρόνια.

iwcPortugieser 3

NEA EKΔΟΣΗ ΤΟΥ PORTUGIESER AUTOMATIC

Επίσης, η IWC παρουσιάζει το Portugieser Automatic με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, με επάργυρο καντράν και δείκτες από ρόδιο. Το μοντέλο αυτό χαρακτηρίζεται από τα απλικέ Αραβικά αριθμητικά, τον εσωτερικό δακτύλιο σε στυλ σιδηρόδρομου και τους λεπτούς δείκτες. Ο μηχανισμός IWC 52010 περιλαμβάνει σύστημα κουρδίσματος Pellaton από κεραμικά μέρη. Το ταλαντευόμενο αντίβαρο περιλαμβάνει ένα μενταγιόν από χρυσό 18 καρατίων και δημιουργεί απόθεμα ενέργειας 7 ημερών. Το ρολόι φοριέται με μαύρο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Style

TAG Heuer x Oracle Red Bull Racing

TAG Heuer x Oracle Red Bull Racing

Η TAG Heuer και η Oracle Red Bull Racing συνεχίζουν την κοινή τους περιπέτεια πατώντας...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design