Η IWC βραβεύτηκε στα Temporis Gala Awards

Η ΙWC Schaffhausen κέρδισε το βραβείο του καλύτερου ρολογιού της χρονιάς στα Temporis Gala Awards 2018. 

Ο Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας βραβεύτηκε για το μοντέλο IWC Tribute to Pallweber Edition “150 Years”. Το ρολόι αυτό αποτελεί μέρος της ειδικής Jubilee συλλογής, που κυκλοφόρησε η εταιρεία για την επέτειο των 150 χρόνων από την ίδρυσή της και διαθέτει μεγάλους αριθμούς τοποθετημένους σε περιστρεφόμενους δίσκους για να εμφανίζει την ώρα και την ημερομηνία σε ψηφιακό format. Η ΙWC Schaffhausen κέρδισε το βραβείο του καλύτερου ρολογιού της χρονιάς στα Temporis Gala Awards 2018.  Ο Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας βραβεύτηκε για το μοντέλο IWC Tribute to Pallweber Edition “150 Years”. Το ρολόι αυτό αποτελεί μέρος της ειδικής Jubilee συλλογής, που κυκλοφόρησε η εταιρεία για την επέτειο των 150 χρόνων από την ίδρυσή της και διαθέτει μεγάλους αριθμούς τοποθετημένους σε περιστρεφόμενους δίσκους για να εμφανίζει την ώρα και την ημερομηνία σε ψηφιακό format. 

Η ΙWC ξεκίνησε την κατασκευή των πρώτων ρολογιών τσέπης με τους αριθμούς που «πηδάνε», το 1984. Με το IWC Tribute to Pallweber Edition “150 Years”, η εταιρεία αναγνωρίζει το μέγεθος του πρωτοποριακού της άθλου επαναφέροντας τον ασυνήθιστο αυτό τρόπο ένδειξης της ώρας, αυτή τη φορά σε ένα μηχανικό ρολόι.

Ένα από τα αδιαμφισβήτητα highlights της ειδικής Jubilee συλλογής που παρουσιάστηκε στο Διεθνές Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας, (SIHH) τον Ιανουάριο στη Γενεύη, το ρολόι αυτό διατίθεται σε μία έκδοση τσέπης και σε 3 εκδόσεις χειρός. Όλα τα μοντέλα τροφοδοτούνται από τον νέο μηχανισμό 94200, που έχει κατασκευάσει η IWC και ο οποίος χρησιμοποιεί ξεχωριστά barrel και wheel train για την μετακίνηση των δίσκων των ενδείξεων. «Το IWC Tribute to Pallweber αποτελεί το τέλειο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η IWC συνεχίζει να αναμειγνύει την παράδοση με την καινοτομία, δημιουργώντας τεχνικές λύσεις οι οποίες είναι τόσο αποδοτικές όσο και κομψές. Με μεγάλη μου τιμή παραλαμβάνω το βραβείο του Ρολογιού της Χρονιάς εκ μέρους της ομάδας ανάπτυξης και σχεδίασης», δήλωσε ο Stefan Ihnen, Associate Director Technics στην IWC.

Τα Gala Awards διοργανώθηκαν για έβδομη χρονιά από το πολύ γνωστό Ρουμάνικο περιοδικό ρολογιών Temporis. Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Athenee Palace Hilton στο Βουκουρέστι παρευρέθηκαν VIP καλεσμένοι, δημοσιογράφοι και λάτρεις των ρολογιών. Αφού επιλέχθηκαν 78 μοντέλα από την κριτική επιτροπή που απαρτίζουν εμπειρογνώμονες και δημοσιογράφοι του κλάδου των ρολογιών από 13 χώρες, οι αναγνώστες του περιοδικού ψήφισαν το αγαπημένο τους ρολόι σε διάφορες κατηγορίες. Το IWC Tribute to Pallweber Edition “150 Years” κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία “Watch of the Year” έχοντας να αντιμετωπίσει τον έντονο ανταγωνισμό πολλών αναγνωρισμένων προϊόντων της Υψηλής Ωρολογοποιίας.

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρες μέχρι το Paris 2024

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design