Eιδική έκδοση του Pilot’s Watch Mark XVIII σε black-and-blue για φιλανθρωπικό σκοπό

Η ΙWC Schaffhausen παρουσίασε το Pilot’s Watch Mark XVIII Edition “Laureus Sport for Good Foundation” κατά την ανακοίνωση των Laureus World Sport Awards 2018 στο Μονακό.

Το ρολόι, που διαθέτει κάσα από μαύρο κεραμικό υλικό, μπλε καντράν και ειδική χάραξη στο πίσω μέρος της κάσας, αποτελεί τη 12η ειδική έκδοση που κυκλοφορεί η ΙWC για τη στήριξη του Laureus Sport for Good

Το Pilot’s Watch Mark XVIII Edition “Laureus Sport for Good Foundation” διαθέτει κάσα 41 χιλιοστών κατασκευασμένη από μαύρο κεραμικό υλικό και διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό 1.500 αριθμημένων τεμαχίων. Χαρακτηρίζεται από το κλασικό μπλε καντράν, που αποτελεί σήμα κατατεθέν των ειδικών εκδόσεων, που σχεδιάζει η IWC για το Laureus. Χάρη στη φωσφορίζουσα επίστρωση, οι μαύροι δείκτες είναι ευανάγνωστοι στο σκοτάδι. Η εσωτερική κάσα από μαλακό σίδηρο προστατεύει τον μηχανισμό 35111 από τα μαγνητικά πεδία, ενώ το γυαλί διαθέτει αντοχή σε απότομες πτώσεις της ατμοσφαιρικής πίεσης. Τέλος, το μαύρο λουράκι από δέρμα μόσχου είναι πολύ άνετο στο χέρι.

Η ΕΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑΞΗ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ

Όπως σε κάθε ειδική έκδοση για το Laureus, στο πίσω μέρος του ρολογιού έχει χαραχθεί η εικόνα που έλαβε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργανώνει κάθε χρόνο η IWC για τα μέλη των προγραμμάτων του οργανισμού.

MARKXVIII 2

Το θέμα του 2017 ήταν το «Time to Be Healthy». Η κριτική επιτροπή επέλεξε τη ζωγραφιά της 11χρονης Ana Claudia μέσα από περίπου 1.000 συμμετοχές. Η Ana συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα του Instituto Reação στη Βραζιλία. Ο οργανισμός αυτός έχει σαν στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών και των εφήβων της Βραζιλίας μέσω της εκπαίδευσης και του αθλητισμού. Εστιάζοντας στο judo, διδάσκει αξίες όπως σεβασμό, πειθαρχία και αποφασιστικότητα. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα προσφερθούν για τη στήριξη του Laureus Sport for Good.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρες μέχρι το Paris 2024

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design