Η IWC Schaffhausen επίσημος Χρονομετρητής του Spetses Classic Yacht Reggata 2016

elvsoug1

Ο Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας, IWC Schaffhausen, «άνοιξε πανιά» και έδωσε και φέτος το «παρών» στο δημοφιλέστερο αγώνα κλασικών σκαφών στην Ελλάδα, Spetses Classic Yacht Regatta 2016, ως ο Επίσημος Χρονομέτρης του αγώνα.

Το Spetses Classic Yacht Regatta 2016, διοργανώθηκε για 6η συνεχή χρονιά, από τις 30 Ιουνίου έως και τις 3 Ιουλίου, από το Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών.

Η IWC Schaffhausen «ταξίδεψε» και φέτος στο ιστορικό νησί των Σπετσών και, ως Επίσημος Χρονομέτρης του αγώνα, προσέφερε στο πλήρωμα του σκάφους “Puritan”, το νικητήριο στην κατηγορία βραβείου Concours d’ Elegance – Best Classic Boat, ένα μοναδικής σχεδίασης ρολόι, το Aquatimer Automatic. Παράλληλα, παρέθεσε δείπνο στο εστιατόριο «Ορλώφ», παρουσία των σπουδαίων αθλητών της ιστιοπλοΐας, Παναγιώτη Μάντη, Παύλο Καγιαλή και Γιάννη Μιτάκη που θα αγωνιστούν στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

elvsoug2

Ο Θοδωρής Μουστάκας, IWC Brand Manager Greece & Cyprus, με τα μέλη του πληρώματος του σκάφους Puritan

Βιτρίνες με όλες τις οικογένειες ρολογιών της IWC κοσμούσαν το σαλόνι του Poseidonion Grand Hotel, μεταξύ των οποίων και τα νέα ρολόγια Pilot. Η νέα σειρά ρολογιών Pilot 2016 της IWC Schaffhausen προσφέρει μια ευρεία, ισορροπημένη γκάμα, από το ρολόι Big Pilot’s Heritage Watch έως το κομψό Mark XVIII και το εκλεπτυσμένο Pilot’s Watch Automatic 36.

elvsoug3

Η Έλενα Δεδούση, IWC Marketing Manager Greece & Cyprus, με τον αθλητή της ιστιοπλοΐας, Γιάννη Μιτάκη.

Στο καινούριο Timezoner Chronograph απαιτείται μια απλή και μόνο κίνηση για να αλλάξει κάποιος τη ζώνη ώρας, κάτι που συντελεί στο να αποτελεί το ιδανικό ρολόι-παγκόσμιας ώρας για τους συχνούς ταξιδιώτες. Οι αποκλειστικές και συναισθηματικές συλλογές “Antoine de Saint Exupéry” και “Le Petit Prince” αποτελούν ακόμα μια πηγή απόλαυσης για πολλούς συλλέκτες αυτό το χρόνο.


elvsoug4

Το Aquatimer Automatic

 

Τα πιο Δημοφιλη > Style

TAG Heuer x Oracle Red Bull Racing

TAG Heuer x Oracle Red Bull Racing

Η TAG Heuer και η Oracle Red Bull Racing συνεχίζουν την κοινή τους περιπέτεια πατώντας...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design