“Diamonds are forever” από την IWC στο GLOW 100 Pop Up Store

iwgl1

Ένα μοναδικό σεμινάριο για τους πολύτιμους λίθους, από την IWC Schaffhausen, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκλεκτοί προσκεκλημένοι, που βρέθηκαν στο Glow 100 Pop Up Store, την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου.

Ο ειδικός γεμολόγος Τάσος Σπυρίδης μίλησε για τα χαρακτηριστικά των διαμαντιών και μύησε τους παρευρισκόμενους στον συναρπαστικό κόσμο αυτών των πολύτιμων λίθων! Το σεμινάριο, πραγματοποιήθηκε με αφορμή το λανσάρισμα της νέας σειράς ρολογιών Portofino Midsize της IWC, τα οποία κοσμούν διαμάντια και mother-of-pearl dials.

Η νέα συλλογή, που ο κόσμος της Θεσσαλονίκης μπορεί να βρει στα Tempus Jewellery Stores, αντανακλά τη διαχρονική κομψότητα των Ιταλικών παραθαλάσσιων θέρετρων και περιλαμβάνει τρία νέα μοντέλα 37 χιλιοστών σε 17 διαφορετικές εκδόσεις: το Portofino Midsize Automatic Moon Phase, το Portofino Midsize Automatic Day & Night και το Portofino Midsize Automatic, που αποτελούν ιδανικές επιλογές για τους λάτρεις των ρολογιών που προτιμούν ένα μικρότερο και πιο πολυτελές ρολόι.

iwgl3

Το Glow 100 Pop Up Store δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη, από την 1η έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2014, με αφορμή τον εορτασμό για τα 100 τεύχη του περιοδικού GLOW και με στόχο την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα».

 

Τα πιο Δημοφιλη > Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospace B70 Orbiter

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες πρωτιές που καθόρισαν την μάρκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design