Cellier Wine Fair 2014

wine2 Συνεπή στην ετήσια, καθιερωμένη συνάντηση τους, τα Cellier, οργανώνουν το 9ο Cellier Wine Fair που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Intercontinental την Κυριακή 5 Οκτωβρίου από τις 11:00 μέχρι τις 20:00.

Το οινικό ταξίδι ξεκινά και το 9ο Cellier Wine Fair υπόσχεται στους φίλους του εκπλήξεις και διαγωνισμούς, ενώ θα είναι μεγαλύτερο και πιο ξεχωριστό από ποτέ. Πάνω από 40 Έλληνες και ξένοι, συνεργάτες και παραγωγοί, κρασιά, ποτά, delicatessen, δώρα Cellier, και αμέτρητα άλλα προϊόντα, συγκεντρώνονται σε 600 τετραγωνικά μέτρα, αναδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών Cellier.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τους συνεργάτες-παραγωγούς των Cellier και να δοκιμάσουν τα εκλεκτά προϊόντα τους και όχι μόνο˙ για τα Cellier, το καλό κρασί είναι τέχνη, έτσι και φέτος, συνδέουν τα «έργα τέχνης» των παραγωγών τους με αυτά ενός καλλιτέχνη, συνεχίζοντας την πρωτοβουλία που εισήγαγαν πέρυσι με τα έργα τέχνης από φελλούς.

wine1

Στο 9ο Cellier Wine Fair, θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά οι μοναδικοί ζωγραφικοί πίνακες του ζωγράφου Κορνηλίου, που φιλοτεχνήθηκαν αποκλειστικά για τα Cellier, με έμπνευση τον οίνο.

Τα έργα αυτά, θα διατεθούν προς πώληση, ενώ μέρος των εσόδων θα προσφερθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Το Cellier Wine Fair θα ακολουθήσουν μεγάλες προσφορές σε επιλεγμένα κρασιά και άλλα προϊόντα, στα τρία καταστήματα Cellier, εντός Αττικής, σε Κηφισιά, Λ. Συγγρού και Σύνταγμα.

wine4

Για μία ακόμα χρονιά, ο οινικός θεσμός με την υπογραφή των Cellier, υπόσχεται να γεμίσει την οινική Αθήνα με μοναδικές γευστικές εμπειρίες σε ένα ξεχωριστό ταξίδι στον κόσμο των Cellier.

Για περισσότερες πληροφορίες: κα. Αλκμήνη Καρακώστα, τηλ. 6936174382, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospace B70 Orbiter

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες πρωτιές που καθόρισαν την μάρκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design