Η Legrand παρουσιάζει το «έξυπνο» σπίτι

Η Legrand μας συστήνει ένα προηγμένο τεχνολογικά σπίτι και υπόσχεται να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη. 

Η Legrand δίνει λύση στις καθημερινές μας ανησυχίες με το «έξυπνο» σπίτι. Μπορούμε να ρυθμίσουμε το κατάλληλο «σενάριο» και τα ρολά μας θα ανέβουν την ώρα που επιθυμούμε, να ενεργοποιούμε το «σενάριο» αναχώρησης όπου αυτόματα κλείνουν τα φώτα, κατεβαίνουν τα ρολά και χαμηλώνει η θέρμανση, να προγραμματίζουμε χρονικά το φωτισμό ώστε να φαίνεται ότι είμαστε στο σπίτι, να ελέγχουμε την πρίζα που επιθυμούμε ώστε να κλείνει όταν το επιλέξουμε, ενώ για κάθε ασυνήθιστη ενέργεια να λαμβάνουμε ειδοποίηση στο smartphone μας.

Όλα γίνονται με το πάτημα ενός «έξυπνου» διακόπτη, μέσω του smartphone ή tablet με τη δωρεάν εφαρμογή Home + Control ή με φωνητική εντολή (μέσω του Google Assistant, του Siri της Apple ή του Alexa της Amazon) και εμείς απλά επιλέγουμε τον τρόπο που μας εξυπηρετεί την κάθε στιγμή.

Επιπλέον, με τις οθόνες θυροτηλεόρασης με wi-fi bticino και τις Smart Κάμερες Εξωτερικού & Εσωτερικού χώρου Netatmo, η ασφάλεια στο σπίτι μας είναι εξασφαλισμένη. Με το smartphone μας μπορούμε να βλέπουμε και να μιλάμε στους επισκέπτες που βρίσκονται στην πόρτα μας, ακομα κι αν λείπουμε από το σπίτι, να λαμβάνουμε ειδοποίηση σε πραγματικό χρόνο, από την κάμερα εξωτερικού χώρου για ανίχνευση ανθρώπου, ζώου ή αυτοκινητου στην ιδιοκτησία μας και από την κάμερα εσωτερικού χώρου για την παρουσία των μελών της οικογένειά μας ή κάποιου αγνωστου μέσα στο σπίτι μας.

Τέλος, οπουδήποτε κι αν βρισκόμαστε, με το smartphone μας και με τον smart θερμοστάτη Netatmo, μπορούμε να διαχειριζόμαστε τη θέρμανση, ενώ με τον smart οικιακό μετεωρολογικό σταθμό μπορούμε να ενημερωνόμαστε και να ελέγχουμε το περιβάλλον μας, τόσο μέσα όσο κι έξω από το σπίτι μας.

Με τις «έξυπνες» λύσεις της Legrand μπορούμε να διαμορφώσουμε το δικό μας πρότυπο κατανάλωσης και να έχουμε τον πλήρη έλεγχο του σπιτιού μας, διαχειριζόμενοι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις λειτουργίες του.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Shopping

Ξεκίνησε η διανομή των Yamas Ice Teas

Tα Υamas Ice Teas, αποτελούν μια νέα ποιοτική πρόταση στην κατηγορία των ice teas.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

first aid on board AED

Αντιμετώπιση καρδιακ…

Η αιφνίδια καρδιακή ανακοπή μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή, όντας...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

D Marin katharismos akton

D-Marin: Δεσμεύεται για τ…

10 μαρίνες ενώνουν τις προσπάθειές τους για την αντιμετώπιση της...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Artemide nees kainotomes dimiourgies

Artemide: Παρουσιάζει τις …

Για περισσότερα από 60 χρόνια η Artemide σχεδιάζει και παράγει...

Style