Η Legrand παρουσιάζει το «έξυπνο» σπίτι

Η Legrand μας συστήνει ένα προηγμένο τεχνολογικά σπίτι και υπόσχεται να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη. 

Η Legrand δίνει λύση στις καθημερινές μας ανησυχίες με το «έξυπνο» σπίτι. Μπορούμε να ρυθμίσουμε το κατάλληλο «σενάριο» και τα ρολά μας θα ανέβουν την ώρα που επιθυμούμε, να ενεργοποιούμε το «σενάριο» αναχώρησης όπου αυτόματα κλείνουν τα φώτα, κατεβαίνουν τα ρολά και χαμηλώνει η θέρμανση, να προγραμματίζουμε χρονικά το φωτισμό ώστε να φαίνεται ότι είμαστε στο σπίτι, να ελέγχουμε την πρίζα που επιθυμούμε ώστε να κλείνει όταν το επιλέξουμε, ενώ για κάθε ασυνήθιστη ενέργεια να λαμβάνουμε ειδοποίηση στο smartphone μας.

Όλα γίνονται με το πάτημα ενός «έξυπνου» διακόπτη, μέσω του smartphone ή tablet με τη δωρεάν εφαρμογή Home + Control ή με φωνητική εντολή (μέσω του Google Assistant, του Siri της Apple ή του Alexa της Amazon) και εμείς απλά επιλέγουμε τον τρόπο που μας εξυπηρετεί την κάθε στιγμή.

Επιπλέον, με τις οθόνες θυροτηλεόρασης με wi-fi bticino και τις Smart Κάμερες Εξωτερικού & Εσωτερικού χώρου Netatmo, η ασφάλεια στο σπίτι μας είναι εξασφαλισμένη. Με το smartphone μας μπορούμε να βλέπουμε και να μιλάμε στους επισκέπτες που βρίσκονται στην πόρτα μας, ακομα κι αν λείπουμε από το σπίτι, να λαμβάνουμε ειδοποίηση σε πραγματικό χρόνο, από την κάμερα εξωτερικού χώρου για ανίχνευση ανθρώπου, ζώου ή αυτοκινητου στην ιδιοκτησία μας και από την κάμερα εσωτερικού χώρου για την παρουσία των μελών της οικογένειά μας ή κάποιου αγνωστου μέσα στο σπίτι μας.

Τέλος, οπουδήποτε κι αν βρισκόμαστε, με το smartphone μας και με τον smart θερμοστάτη Netatmo, μπορούμε να διαχειριζόμαστε τη θέρμανση, ενώ με τον smart οικιακό μετεωρολογικό σταθμό μπορούμε να ενημερωνόμαστε και να ελέγχουμε το περιβάλλον μας, τόσο μέσα όσο κι έξω από το σπίτι μας.

Με τις «έξυπνες» λύσεις της Legrand μπορούμε να διαμορφώσουμε το δικό μας πρότυπο κατανάλωσης και να έχουμε τον πλήρη έλεγχο του σπιτιού μας, διαχειριζόμενοι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις λειτουργίες του.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Shopping

Black Friday Kokkoris Optics

Black Friday στην Kokkoris Optics

Η εταιρεία KOKKORIS OPTICS, για πρώτη φορά, την Παρασκευή 24/11 και το Σάββατο 25/11 θα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style