Νέα αρώματα από τον οίκο υψηλής αρωματοποιίας Maison Francis Kurkdjian

Ο οίκος Maison Francis Kurkdjian συν-δημιουργήθηκε το 2009 από τον Francis Kurkdjian και τον Marc Chaya, με στόχο να φέρουν τον αρωματοποιό και την αυθεντική δημιουργικότητα και πάλι στο προσκήνιο.

Χάρη στο όραμα των ιδρυτών του, καθιερώθηκε ως ένας διακεκριμένος «παίκτης» στον κόσμο των αρωμάτων πολυτελείας με premium και εξαιρετικά επιλεκτική παρουσία σε περισσότερες από 45 χώρες. Ο οίκος υποστηρίζει μια καλλιτεχνική προσέγγιση στην αρωματική δημιουργία, με την ποίηση, τη χαρά και την αγάπη για το προϊόν να καθοδηγούν κάθε του βήμα. 

"Το Όραμά μας είναι να γίνουμε ο πολυτελέστερος σύγχρονος οίκος αρωμάτων, στον οποίο η πολυτέλεια θα ορίζεται από το εξαιρετικό: εξαιρετική δημιουργικότητα, εξαιρετική μαστοριά και εξαιρετική εμπειρία για τον πελάτη. Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε χαρά στους πελάτες μας δημιουργώντας ένα ταξίδι ανάτασης μέσα από τα αρώματα".
Marc Chaya, CEO και συν-δημιουργός

Francis Kurkdjian 02

Η συλλογή Maison Francis Kurkdjian σχεδιάστηκε σαν μια σοφιστικέ γκαρνταρόμπα αρωμάτων που αποτίνει φόρο τιμής στο σύγχρονο όραμα του αρωματοποιού γύρω από την τέχνη του να φοράς ένα άρωμα.

"Φαντάζομαι τις δημιουργίες μου σαν οσφρητικές σιλουέτες που διαμορφώνονται από δροσερές ή αμπρέ νότες, φλοράλ ακόρντα ή πλούσιες εκφράσεις. Μου αρέσει η ιδέα κάθε γυναίκα και κάθε άνδρας να μπορούν να εκφράσουν ένα κομμάτι του εαυτού τους μέσα από το άρωμα τους, γι’ αυτό και σας προσκαλώ μέσα από τις δημιουργίες μου να επιλέξετε κάθε μέρα κάτι διαφορετικό, ανάλογα με το πώς
αισθάνεστε".

Francis Kurkdjian, Αρωματοποιός και συν-δημιουργός

Τα προϊόντα Maison Francis Kurkdjian διατίθενται αποκλειστικά στo πολυκατάστημα attica στο Golden Hall και στο ηλεκτρονικό κατάστημα atticabeauty.gr.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Shopping

Black Friday Kokkoris Optics

Black Friday στην Kokkoris Optics

Η εταιρεία KOKKORIS OPTICS, για πρώτη φορά, την Παρασκευή 24/11 και το Σάββατο 25/11 θα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style