Εκπτώσεις έως -40% από την Armeniakos Home

Κάθε νέα χρονιά, μας βρίσκει πάντοτε με νέα όνειρα, νέους στόχους και βέβαια με ακατανίκητη διάθεση για αλλαγές

Η περίοδος των εκπτώσεων στα καταστήματα Armeniakos Home ξεκινά αποκαλύπτοντας έναν ολόκληρο κόσμο φινέτσας, λάμψης και στιλ στην επίπλωση, ενώ οι εκπληκτικές τιμές εκπτώσεων έως -40%, γίνονται έμπνευση και προτροπή  για ακόμη περισσότερη ανανέωση 

Το Premium Brand επίπλων Armeniakos Home χαρακτηρίζεται από αισθητική τελειότητα, απαράμιλλο design, μοναδική ποιότητα κατασκευής, αρτιότητα και έμφαση στην παραμικρή λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε στα καταστήματά Armeniakos τις πιο ευφάνταστες και δημιουργικές λύσεις για το χώρο σας, μέσα από τις πιο υπέροχες συλλογές από όλους τους διακεκριμένους ιταλικούς οίκους επίπλων, αλλά και από μία ολοκληρωμένη private label σειρά, τώρα και με μια μοναδική νέα υπηρεσία: PHD (Pernonal Home Designer).

ARMEN 2

Mε την πρωτοποριακή αυτή παροχή της Armeniakos Home μπορείτε πλέον να έχετε τον χώρο που ονειρεύεστε.  Εξειδικευμένοι interior designers, σας επισκέπτονται, μελετούν τις ανάγκες σας και προτείνουν ολοκληρωμένες λύσεις για την πιο λειτουργική και εξατομικευμένη διακόσμηση υψηλών προδιαγραφών.

Σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου, τα έπιπλα Αrmeniakos Home συνδυάζουν μινιμαλιστικό σχεδιασμό, με υψηλή αισθητική. Κάθε κομμάτι που φέρει την υπογραφή Armeniakos Home είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένο με απόλυτη προσήλωση και συνέπεια, αποτέλεσμα μοναδικής γνώσης  και εμπειρίας χρόνων, για αυτό και συνοδεύεται από 10ετή γραπτή εγγύηση. 

Επισκεφθείτε τα καταστήματά ARMENIAKOS στον Άλιμο, Λεωφόρος Ποσειδώνος 46, αλλά και στο Μαρούσι, Λεωφόρος Κηφισίας 115 & Αγίου Κωνσταντίνου.

Τα πιο Δημοφιλη > Shopping

Ξεκίνησε η διανομή των Yamas Ice Teas

Tα Υamas Ice Teas, αποτελούν μια νέα ποιοτική πρόταση στην κατηγορία των ice teas.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

first aid on board AED

Αντιμετώπιση καρδιακ…

Η αιφνίδια καρδιακή ανακοπή μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή, όντας...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

D Marin katharismos akton

D-Marin: Δεσμεύεται για τ…

10 μαρίνες ενώνουν τις προσπάθειές τους για την αντιμετώπιση της...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Artemide nees kainotomes dimiourgies

Artemide: Παρουσιάζει τις …

Για περισσότερα από 60 χρόνια η Artemide σχεδιάζει και παράγει...

Style