Bettina Fun in The Sun 2017

Tο κατάστημα Bettina έφερε το ελληνικό καλοκαίρι στο Κολωνάκι με το Fun in The Sun.

Με σήμα κατατεθέν τον ανανά στήθηκε σε ένα φιλόξενο σκηνικό όπου πελάτες, VIP και press κοινό παρευρέθηκαν για να ανακαλύψουν και να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους με τις νέες παραλαβές της πιο chic boutique της Αθήνας. Κέφι, χαμόγελο και πολλές φωτογραφίες ολοκλήρωσαν το φετινό Fun in The Sun, ενώ το ραντεβού με το αγαπημένο event ανανεώθηκε για του χρόνου.

betti na 2

Η Bettina αποτελεί ένα από τα παλαιότερα καταστήματα της Αθήνας, στο κέντρο του Κολωνακίου στην οδό Αναγνωστοπούλου 29. Στους 2 ορόφους του, φιλοξενούνται ελληνικά και ξένα brands, μεταξύ των οποίων Fabiana Filippi, Zeus & Dione, Joseph, Current Elliot, Charo Ruiz Ibiza, Antonello, Manebi, Ancient Kallos, MaaBoo Swimwear και πολλά άλλα ακόμη. Η boutique προσφέρει τη δυνατότητα με την ποικιλία αλλά και τα premium brand που διαθέτει να ανακαλύψουν οι πελάτες ρούχα, μαγιό και αξεσουάρ για τις πιο όμορφες εμφανίσεις του φετινού καλοκαιριού.

betti na 3

Παρόν στο Fun in The Sun και το ελληνικό brand KORRES με τη δημοφιλή συλλογή Pure Greek Olive, βασισμένη στο παγκοσμίου φήμης βιολογικό εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο από τους ασημο-πράσινους κρητικούς ελαιώνες. Τέλος, μια ιδιαίτερη νότα έδωσε στην εκδήλωση το Παράγκα Sparkling ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ ένα παιχνιδιάρικο και απολαυστικό ελληνικό αφρώδες κρασί, ιδανικό για να προσθέσει λάμψη σε κάθε στιγμή.

Τα πιο Δημοφιλη > Shopping

Black Friday Kokkoris Optics

Black Friday στην Kokkoris Optics

Η εταιρεία KOKKORIS OPTICS, για πρώτη φορά, την Παρασκευή 24/11 και το Σάββατο 25/11 θα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style