Νέο κατάστημα Armeniakos Home στα Νότια Προάστια

Το όνομα Armeniakos είναι εδώ και 60 χρόνια απόλυτα συνυφασμένο με την υψηλή ποιότητα και το design στο σύγχρονο έπιπλο.

Με γνώμονα τον σεβασμό στον πελάτη και τις ανάγκες του, με δυο μεγάλα εταιρικά καταστήματα στα πιο εμπορικά σημεία της Αθήνας, με περισσότερους από 100 συνεργάτες χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό και με συνεργασίες με τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους, τα έπιπλα Armeniakos Home κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και δημιουργημένα με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, προσφέρουν άνεση και στιλ, σε κάθε χώρο του σπιτιού.

Σήμερα, η εταιρία Armeniakos Home, υπηρετώντας πιστά το όραμα της διαρκούς εξέλιξης και πρωτοπορίας, εγκαινίαζει ένα νέο υπερκατάστημα 2.000 τ.μ στα νότια προάστια της Αθήνας, φέρνοντας πνοή ανανέωσης στην αγορά της παραλιακής.

Στο νέο κατάστημα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 67 στον Άλιμο, η Αrmeniakos υποδέχεται όλους τους λάτρεις του εκλεπτυσμένου design και της απαράμιλλης ποιότητας, με νέες ανανεωμένες προτάσεις για κάθε χώρο απαιτήσεων και με μια πιο διευρυμένη γκάμα προϊόντων και μοναδικών υπηρεσιών. 

Ισχυρότατο «συν» οι νέες συνεργασίες με τους πιο γνωστούς σχεδιαστές και τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους επίπλου, αλλά και νέα brands για ακόμα περισσότερους χώρους του σπιτιού. 

Στο νεο υπερκατάστημα Armeniakos Home στον Άλιμο θα ανακαλύψετε υπέροχα έπιπλα κουζίνας, λειτουργικές ντουλάπες και dressing rooms, αλλά και μοναδικές προτάσεις επίπλωσης εξωτερικών χώρων.

Info
Λεωφόρος Ποσειδώνος 67 & Αλίμου, Άλιμος.

Τα πιο Δημοφιλη > Shopping

Black Friday Kokkoris Optics

Black Friday στην Kokkoris Optics

Η εταιρεία KOKKORIS OPTICS, για πρώτη φορά, την Παρασκευή 24/11 και το Σάββατο 25/11 θα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Νέο Greek Limited Edition από την Breitl…

Η Breitling δείχνει για άλλη μία φορά την αγάπη της...

Style