BREGUET Reine de Naples Princesse Mini 9818

Λανσαρισμένο για πρώτη φορά το 2002, η γυναικεία συλλογή Reine de Naples είναι φόρος τιμής στο πρώτο ρολόι που παραγγέλθηκε στον Abraham-Louis Breguet από την Caroline Murat το 1810 και παραδόθηκε το 1812.

Για να δημιουργήσει αυτή την σειρά η BREGUET εμπνεύστηκε από τις ιστορικές περιγραφές του αυθεντικού μοντέλου που είχε αριθμό παραγωγής 2639. Όπως και οι πρόγονοι του, οι δημιουργίες που συνθέτουν την κολεξιόν Reine de Naples έχουν σχήμα οβάλ. Κάποια μοντέλα φέρουν φάσεις σελήνης ή ένδειξη αυτονομίας, ενώ άλλα φέρουν εκλεπτυσμένες πολυπλοκότητες όπως sonnerie au passage (αυτόματο ή με χτύπο ανά ώρα). Μέσα στα χρόνια η BREGUET εμπλούτισε τη συλλογη Reine de Naples, με μηχανικά μοντέλα ειδικά σχεδιασμένα για γυναίκες, τα οποία συνδύασαν τεχνική μαεστρία με μια εκλεπτυσμένη αισθητική.

Το 2015 η Breguet λανσάρισε τα μοντέλα Reine de Naples Princesse Mini προσαρμόζοντας το εμβληματικό οβάλ σχήμα της συλλογής Reine de Naples για ακόμη πιο ντελικάτους καρπούς, που διατίθεται αρχικά σε ροζ χρυσό και ατσάλι. Τα συγκεκριμένα μοντέλα διαστάσεων 32.7 x 27.3 mm αναδεικνύονται λοιπόν αυτή τη φορά, από μια νέα έκδοση. Το μοντέλο Reine de Naples Princesse Mini 9818 προσφέρει στις γυναίκες την επιλογή του λευκού χρυσού. Αυτό το νέο ρολόι υιοθετεί και άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που περιλαμβάνουν στεφάνη και βραχίονες με διαμάντια κοπής μπριγιάν τοποθετημένα εξ' ολοκλήρου.

Τα καντράν σε ατσάλι και ροζ χρυσό, που είναι εν αντιστοιχία κατασκευασμένα από φίλντισι Ταϊτής, αντικατασταθήκανε σε αυτήν την έκδοση από ένα φιλντισένιο καντράν λιλά απόχρωσης. Τα ευμεγέθη νούμερα των ωρών είναι έτσι φτιαγμένα ώστε να σχηματίζουν ένα διακοσμημένο φυσικό ανάγλυφο σχέδιο από λευκής απόχρωσης φίλντισι. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο υλικό είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και η συγκεκριμένη κατεργασία παραπέμπει σε έναν αυθεντικό «τεχνικό» άθλο. Ένα διαμάντι briolette κοπής τοποθετημένο στην κορώνα κοσμεί το μοντέλου Reine de Naples Princesse Mini 9818, χαρίζοντας περαιτέρω λάμψη.

Όσον αφορά τον μηχανισμό του, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι εξ' ολοκλήρου φτιαγμένο στα εργαστήρια της Breguet στην κοιλάδα Vallée de Joux και είναι εφοδιασμένο με την caliber 586/1 με ελατήριο balance από οξείδιο του πυριτίου. Οι 38 ώρες αυτονομίας του διασφαλίζονται από έναν πλατινένιο ρότορα διακοσμημένος από engine-turned μοτίβο.

Προδιαγραφές 
Κάσα σε λευκό χρυσό 18Κ, κυρτή ωοειδής με διακριτικό κυματιστό σχέδιο περιμετρικά. Στην στεφάνη και στους βραχίονες είναι τοποθετημένα 64 διαμάντια μπριγιάν κοπής (περίπου 1,654cts). Κορώνα με τοποθετημένο διαμάντι κοπής briolette (περίπου 0,15ct). Καπάκι κάσας με κρύσταλλο ζαφείρι. Διαστάσεις 32.7 x 27.3mm. Αδιάβροχο σε 3bar (30m).

Καντράν σε λιλά απόχρωση από φίλντισι. Προσωπικά αριθμημένο και υπογεγραμμένο από τη Breguet. Εκτός άξονα τοποθετημένοι δείκτες στην ώρα 6 με λατινικά νούμερα σε διακοσμημένο φυσικό ανάγλυφο μοτίβο από λευκής απόχρωσης φίλντισι Δείκτες Breguet open-tipped από μπλε ατσάλι.

Αυτόματος μηχανισμός αριθμημένος και υπογεγραμμένος από τη Breguet. Cal. 586/1. 63/4 lignes, 29 jewels. 38 ώρες αυτονομία. Ελβετικός μοχλός συστήματος διαφυγής ενέργειας. Breguet Balance και ελατήριο από οξείδιο του πυριτίου. Συχνότητα λειτουργίας στα 3Hz. Ρυθμισμένος σε έξι θέσεις Δερμάτινο Λουρί. Επίσης είναι διαθέσιμο με μπρασελέ από λευκό χρυσό διακοσμημένο με Διαμάντια.

Τα πιο Δημοφιλη > Shopping

Black Friday Kokkoris Optics

Black Friday στην Kokkoris Optics

Η εταιρεία KOKKORIS OPTICS, για πρώτη φορά, την Παρασκευή 24/11 και το Σάββατο 25/11 θα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style