Levi’s®: Νέα συλλογή γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023

Levi’s® syllogi gyalion anoiksi kalokairi 2023

Η Levi's®, μια από τις πιο αναγνωρισμένες μάρκες τζιν στον κόσμο, παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023.

Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την Safilo Group S.p.A, παγκόσμιο ηγέτη στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών ηλίου, η συλλογή είναι εμπλουτισμένη με νέα αλλά διαχρονικά γυαλιά ηλίου και οράσεως.

Τα γυαλιά ηλίου και οράσεως Levi's® διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα λειτουργικών αλλά και κομψών μοντέλων, που προκαλούν την αβίαστη γοητεία του τρόπου ζωής στην Καλιφόρνια και αντλούν έμπνευση από τις αποχρώσεις της συλλογής τζιν Levi's®, σε συνδυασμό με ζεστές διαβαθμίσεις του χρυσού και ασημί στους καθρεπτέ φακούς αλλά και κλασικούς και διακριτικούς τόνους του μαύρου, του καφέ ή του γκρι.

Η νέα συλλογή είναι «RESPONSIBLY MADE», σύμφωνα με τη δέσμευση της εταιρείας να βοηθήσει στη μείωση των επιπτώσεων στον πλανήτη χρησιμοποιώντας πιο υπεύθυνες μεθόδους παραγωγής. Η συλλογή περιλαμβάνει μια σειρά από γυαλιά ηλίου και οράσεως από βιοεγχυμένη ρητίνη, ένα υλικό που περιλαμβάνει βιολογικό και ανακυκλωμένο περιεχόμενο, καθώς και συστατικά σε βιολογικό νάιλον, εν μέρει προερχόμενο από βιώσιμο καστορέλαιο, μια ανανεώσιμη πηγή που προέρχεται από υπεύθυνες πρακτικές συγκομιδής, με αποτέλεσμα ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και ελαφρύ υλικό.

THE SEASONAL COLLECTION
Σχεδιασμένη για τους καταναλωτές της γενιάς Z, η εποχιακή συλλογή περιλαμβάνει γυαλιά ηλίου και οράσεως αποκλειστικά για κορυφαίες εμφανίσεις και trendsetters που αναζητούν τα νεότερα αξεσουάρ, όπως γυναικεία και ανδρικά γυαλιά ηλίου: το τέλειο συμπλήρωμα για μια νεανική, αβίαστη εμφάνιση.

  LEVIS LV1026S 2058000PJP70 O00

LV 1026/S & LV 1027/S
Αυτά τα ορθογώνια ανδρικά γυαλιά ηλίου, αφιερωμένα σε όσους αναζητούν το στυλ, είναι κατασκευασμένα από βιο-έγχυση ρητίνης, ένα υλικό που περιλαμβάνει βιολογικό και ανακυκλωμένο περιεχόμενο. Αυτό το μοντέλο διαθέτει έντονους και απαλούς όγκους, με το διακριτικό λογότυπο RED TAB στους βραχίονες και προσφέρεται σε μια παλέτα που περιλαμβάνει συμπαγή χρώματα: μαύρο με γκρι φακούς, καφέ havana με γκρι φακούς, πράσινο opal με καφέ φακούς, συμπαγές μπλε με καφέ φακούς (γυαλιά ηλίου LV 1026/S).

Αυτά τα γυναικεία τετράγωνα γυαλιά ηλίου είναι αφιερωμένα σε όσους αναζητούν το στυλ, από βιοενέσιμη ρητίνη, ένα υλικό που περιλαμβάνει βιολογικό και ανακυκλωμένο περιεχόμενο (πιστοποίηση ISCC). Αυτό το μοντέλο διαθέτει έντονους και ομαλούς όγκους, με το διακριτικό λογότυπο RED TAB στους βραχίονες και προσφέρεται σε μια διακριτική παλέτα που περιλαμβάνει εφέ γαλακτώδους χρώματος: μαύρο με γκρι ντεγκραντέ φακούς, καφέ αβάνα με πράσινους φακούς, opal nude με γκρι μπλε φακούς (μοντέλο LV 1027/s).

LEVIS LV1030S 2057960J5G70 R00  

LV 1028/S & LV 1030/S
Αυτά τα μοντέρνα unisex στρογγυλά γυαλιά ηλίου από λεπτό και ελαφρύ ανοξείδωτο ατσάλι, κατάλληλα και για οφθαλμικούς φακούς, προτείνονται σε μια φρέσκια και δροσερή χρωματική παλέτα. Το λογότυπο LEVI'S είναι ορατό στον αριστερό βραχίονα ως αδιαμφισβήτητη πινελιά. Παλέτα χρωμάτων: γυαλιστερό χάλκινο χρυσό με φακούς καφέ σκιάς, γυαλιστερό παλλάδιο με γκρι φακούς, μαύρο με καφέ φακούς, γυαλιστερό χρυσό με γκρι σκιασμένους φακούς (μοντέλο LV 1028/S).

Αυτά τα μοντέρνα unisex εξαγωνικά γυαλιά ηλίου από λεπτό και ελαφρύ ανοξείδωτο ατσάλι, κατάλληλα και για οφθαλμικούς φακούς, προτείνονται σε μια φρέσκια και δροσερή χρωματική παλέτα. Το λογότυπο LEVI'S είναι ορατό στον αριστερό βραχίονα ως μια χαρακτηριστική πινελιά. Παλέτα χρωμάτων: γυαλιστερό παλλάδιο με γκρι φακούς, μαύρο με μπλε φακούς, χάλκινο χρυσό/ροζ με καφέ φακούς, χρυσό με καφέ φακούς, γυαλιστερό παλλάδιο με γκρι φακούς (μοντέλο LV 1030/S).

LEVIS LV1056 106969080700 R00

LV 1056
Αυτός ο γυναικείος σκελετός οράσεως είναι κατασκευασμένος από acetate, προσφέρεται σε διαφανείς αποχρώσεις για μια συνολική αίσθηση ελαφρότητας, που τονίζεται από μια πινελιά χρώματος στη μετώπη. Το λογότυπο LEVI'S είναι ορατό στον αριστερό βραχίονα ως μια χαρακτηριστική πινελιά. Παλέτα φρέσκων χρωμάτων: διαφανές βιολετί/βιολετί, διάφανο κρεμ/πορτοκαλί, μαύρο και καφέ havana (στυλ LV 1056).

Τα πιο Δημοφιλη > Life

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino…

Σημαντική διάκριση με τέσσερα βραβεία στα Sports Marketing Awards 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style