Montblanc: Σε νέο επίπεδο η παρουσία της στην Ελλάδα

Montblanc Greece neo katastima

Η Montblanc, το κορυφαίο παγκόσμιο Maison για πολυτελή επιχειρηματικό τρόπο ζωής, εγκαινίασε μια νέα μπουτίκ στην Αθήνα, μαζί με τον μακροχρόνιο συνεργάτη της, Τζάννες Α.Ε.

Αντικαθιστώντας την υπάρχουσα boutique, τον πολυτελή προορισμό λιανικής της Κριεζώτου, η νέα boutique -που βρίσκεται στην ίδια περιοχή- παρουσιάζει την τελευταία ιδέα σχεδιασμού λιανικής Neo 3.0 της Montblanc, που μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησε σε βασικές εμβληματικές boutique σε όλο τον κόσμο.

288000

Ο σχεδιασμός Neo 3.0 επεκτείνεται σε προηγούμενα σχέδια Neo από τον Γάλλο σχεδιαστή και αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων Noé Duchaufour-Lawrance, προσθέτοντας τραβερτίνο και χειροποίητα φινιρίσματα τοίχων από σκυρόδεμα στην υπάρχουσα καρυδιά και μαύρη λάκα της μπουτίκ. Ο νέος σχεδιασμός διαθέτει επίσης μια εντυπωσιακή σιλουέτα του εμβληματικού βουνού Mont Blanc στην πρόσοψη και τον πίσω τοίχο της boutique, επεκτείνοντας την έμπνευση που εκφράστηκε στο ιστορικό Montblanc Haus του Maison στο Αμβούργο που άνοιξε νωρίτερα φέτος. Η καθηλωτική εσωτερική σχεδίαση δημιουργεί ειδικούς χώρους που ζωντανεύουν το χαρτοφυλάκιο του Maison με ρολόγια, όργανα γραφής, δερμάτινα είδη, αξεσουάρ και γυαλιά, καθώς και την αυξανόμενη γκάμα συσκευών τεχνολογίας. Οι λάτρεις της ωρολογοποιίας θα εκτιμήσουν τις συλλογές των ρολογιών υψηλής πολυπλοκότητας που παρουσιάζονται, συμπεριλαμβανομένων των συλλογών Montblanc 1858, Star Legacy και Heritage.

288011

Σοφία Καραγεώργη, Ερυφίλη Βογιατζή, Τίμος Τζάννες, Χριστιάνα Τζάννες, Έλλη Κοκκίνου, Ναταλία Τζάννες

Τα περιζήτητα πολυτελή δερμάτινα είδη περιλαμβάνουν μια ποικιλία από τα πιο πρόσφατα κομψά μοντέρνα σχέδια που αναζητούν οι σημερινοί επαγγελματίες που έχουν επίγνωση του στυλ και οι ταξιδιώτες των πόλεων. Μια πρωτιά για την ελληνική αγορά και σε αναγνώριση της ισχυρής κοινότητας των τοπικών συλλεκτών της Montblanc, η boutique παρουσιάζει την αποκλειστική γωνιά συλλεκτών περιορισμένης έκδοσης με όργανα γραφής υψηλής τέχνης, καθώς και μια φιλόξενη εμπειρία τοίχου μελανιού που δίνουν την ευκαιρία για δοκιμές σε όλο το φάσμα των οργάνων γραφής, σε μύτες και μελάνια Montblanc. Μια υπηρεσία χαρακτικής και ανάγλυφου επιτρέπει επίσης στους πελάτες να προσθέσουν μια προσωπική πινελιά σε δώρα ή σε προσωπικές αγορές.

288019

Τίμος Τζάννες, Franck Juhel President, Middle East, India, Africa, Greece, Turkey at Montblanc

Σχολιάζοντας τα εγκαίνια, ο Franck Juhel, Πρόεδρος της Montblanc MEIA Ελλάδας και Τουρκίας, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανοίξουμε τη νεότερη boutique μας στην καρδιά της Αθήνας, μια πόλη που έχει μία από τις μεγαλύτερες συνδέσεις με το Montblanc. Η παγκόσμια φιλοσοφία μας, και ο λόγος για την ξεχωριστή ιδέα λιανικής πώλησης, είναι οι πελάτες μας να είναι αμέσως στο σπίτι τους στις boutique μας, είτε επισκέπτονται το Montblanc στη Νέα Υόρκη, το Παρίσι ή την Αθήνα.»

288021

Τίμος Τζάννες, Franck Juhel, President, Middle East, India, Africa, Greec, Turkey at Montblanc, Ναταλία Τζάννες

Ο Τίμος Τζάννες, Διευθύνων Σύμβουλος της Τζάννες Α.Ε. δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για τη θέση μας ως ο παλαιότερος ενεργός συνεργάτης της Montblanc στον κόσμο και που καλωσορίζουμε τόσο τους μακροχρόνιους όσο και τους νέους πελάτες μας σε αυτή την όμορφη νέα boutique, ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας».

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style