Matsuhisa Athens Festive Season 2022

Matsuhisa Athens Festive Season 2022

Το Matsuhisa Athens «ντύνεται» γιορτινά και σας καλεί να γιορτάσετε την πιο μαγευτική εποχή του χρόνου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Το Matsuhisa Athens είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του, για να απολαύσετε ένα πλούσιο festive μενού για την Παραμονή των Χριστουγέννων και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, γεμάτο αναπάντεχους συνδυασμούς εξαιρετικών πρώτων υλών, πάντα με έντονο το στοιχείο της ιαπωνικής κουζίνας.

Matsuhisa Festive 22 1

Dumplings με γαρίδες Κοιλάδας και χαβιάρι, dry aged ribeye steak με chimichurri, Kagoshima wagyu beef A5+ και ένα εντυπωσιακό Matsuhisa sushi selection είναι κάποια από τα πιάτα που θα συναντήσετε στα εορταστικά μενού του Matsuhisa Athens.

Matsuhisa Festive 22 2

Το ανανεωμένο και εντυπωσιακό wine room του Matsuhisa Athens υπόσχεται να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς wine enthusiasts. Premium επιλογές σε σαμπάνια, μοναδικές διεθνείς και ελληνικές ετικέτες και ανατρεπτικές ποικιλίες κρασιών αποτελούν τις ιδανικότερες προτάσεις που θα ολοκληρώσουν το μενού του Matsuhisa Athens.

Matsuhisa Festive 22 3

Το brunch του Σαββατοκύριακου στο Matsuhisa Athens μπαίνει σε “festive mood” και σας περιμένει να ζήσετε μια all day brunch εμπειρία σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, με τις δημιουργίες του Head Chef της ζεστής κουζίνας, Θωμά Κουράκου και του Executive Chef Τόνυ Βρατσάνου να δένουν ιδανικά με τις ανατρεπτικές προτάσεις των cocktails που εντοπίζονται στο μενού.

Matsuhisa Festive 22 5

Τα εορταστικά μενού της Παραμονής Χριστουγέννων και της Παραμονής Πρωτοχρονιάς αποτυπώνουν την υψηλή ποιότητα της βραβευμένης κουζίνας του Nobu, και υπόσχονται να σας ταξιδέψουν σε μια απόλυτη high-end γαστρονομική εμπειρία.

Matsuhisa Festive 22 6

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style