Rangahaus: The wood art project

Rangahaus: The wood art project

Το Wood Art Project της Rangahaus τοποθετεί τη φύση μέσα στο σύγχρονο design δημιουργώντας τολμηρά και πρωτότυπα έπιπλα.

Οι ομορφότερες αναμνήσεις όλων μας είναι μέσα στη φύση! Η φύση βρίσκεται παντού γύρω μας και μας προσφέρει μια τεράστια συλλογή από εικόνες αρκεί να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να την πλησιάσει. Υποστηρίζοντας τη φύση μέσα από τις δημιουργίες της, η Rangahaus προσπαθεί να ισχυροποιήσει τον δεσμό του ανθρώπου με το φυσικό κόσμο και να προκαλέσει την επιστροφή του σε αυτόν. Η συνεχής εξερεύνηση των φυσικών υλικών δίνει μια νέα προσέγγιση στον αισθητικό αλλά ταυτόχρονα και λειτουργικό σχεδιασμό με μια πιο ανθρωπιστική προσέγγιση ανοίγοντας μας τα μάτια στην πολυπλοκότητα, την ομορφιά και την μοναδικότητά τους.

Καθώς η φύση είναι μια τεράστια αποθήκη ιδεών και υλικών, το Wood Art Project της Rangahaus είναι ένα ταξίδι δημιουργίας, αφιερωμένο στο ξύλο ως μια από τις μεγαλύτερες φυσικές πηγές έμπνευσης.

rangahaus ondeck 3

Ένα απαιτητικό υλικό που κάθε φορά διεκδικεί την ικανότητα και τη φαντασία της για να προβάλλει τον δικό του μοναδικό χαρακτήρα.
Ενσωματώνει τις φυσικές μορφές και τα χαρακτηριστικά ενός αυθεντικού κομματιού ξύλου στο σχέδιο ενός επίπλου ή στη διακόσμηση ενός χώρου, μεταχειρίζοντας το με τον σεβασμό και την αγάπη που του αξίζει. Ενώ ταυτόχρονα η ακατέργαστη ομορφιά του ξύλου, επιτρέπει να ξεφύγει από τα περιοριστικά πρότυπα των επίπλων δημιουργώντας μοναδικά έργα.

rangahaus ondeck 4

Η φιλοσοφία να διατηρεί τα επαγγέλματα των παραδοσιακών χειροτεχνιών και την επιπλοποιία ως τέχνη, τη βοηθάει να συνδυάζει τις διαχρονικές αξίες με τις νέες τεχνολογίες και τις συνεχώς εξελισσόμενες τάσεις. Το αποτέλεσμα αυτού του συνδυασμού είναι να μένει πάντα πιστή στη δέσμευσή της για ποιότητα, επιλέγοντας τα υλικά ένα προς ένα με σκοπό να δημιουργεί ιδιαίτερα και μοναδικά έπιπλα που θα αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου.

rangahaus ondeck 1

Τα έπιπλα της Rangahaus αποτελούν απόδειξη των δεξιοτήτων των εμπλεκόμενων σχεδιαστών και τεχνιτών, όπου τοποθετώντας τη φύση μέσα στο σύγχρονο design δημιουργούν τολμηρά και πρωτότυπα έπιπλα που επιτρέπουν στον κάτοχό τους να αναδείξει το στυλ του και την προσωπικότητά του.

H Rangahaus είναι το καλλιτεχνικό τμήμα της εταιρείας Westand η οποία δραστηριοποιείται για περισσότερες από τρεις δεκαετίες στον κλάδο του σχεδιασμού και της κατασκευής επαγγελματικών επίπλων. Με όλα τα τμήματα παραγωγής in house στο εργοστάσιο, τη σύγχρονη τεχνολογία και περισσότερους από 50 έμπειρους συνεργάτες, σχεδιαστές και τεχνίτες, έχει το κλειδί για την καλύτερη ισορροπία αισθητικής και υψηλής ποιότητας.

Η Rangahaus με τις Limited Edition συλλογές από αντικείμενα με μοναδικά χαρακτηριστικά, υπόσχεται μια νέα και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τροπή στο design.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style