Το squad της Breitling στήριξε το IRONMAN® 70.3.Vouliagmeni

Breitling IRONMAN® 70.3.Vouliagmeni

Την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου, το Breitling Athens Squad βρέθηκε στη Βουλιαγμένη για το IRONMAN® 70.3.Vouliagmeni, Greece και προσέφερε ένα μοναδικό έπαθλο σε έναν από τους finishers.

Ένα ρολόι ENDURANCE PRO IRONMAN κατέληξε ύστερα από κλήρωση στον καρπό του αθλητή από το Hong Kong που ταξίδεψε στη χώρα μας για να συμμετάσχει στον μεγαλύτερο και πιο α-παιτητικό αγώνα τριάθλου στον κόσμο. Ο μονοήμερος αγώνας που πραγματοποιήθηκε για τρίτη φορά στη χώρα μας και πρώτη φορά στη Βουλιαγμένη με τη συμμετοχή περισσότερων από 1600 αθλητών από 65 χώρες, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και το Squad της Breitling βρέθηκε εκεί για να προσφέρει ένα έπαθλο μεγάλης αξίας στις απονομές που ακολούθησαν.

Το συγκεκριμένο ρολόι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν από μερικούς μήνες παράλληλα με την υπογραφή μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας ανάμεσα στην Breitling και το IRONMAN. Οι δύο πλευρές σχεδίασαν από κοινού τα ρολόγια Endurance Pro IRONMAN, ένα σετ ρολογιών που είναι απόλυτα ελαφριά και συνδυάζουν την υψηλή ακρίβεια, την πρωτοποριακή τεχνολογία και μια ζωντανή, πολύχρωμη σχεδίαση.

Breitling Ironman 1

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ATHLEISURE
Η συλλογή Endurance Pro IRONMAN ταιριάζει σε αθλητές αλλά και στους πελάτες που αναζητούν το απόλυτο ρολόι athleisure. Η κάσα 44χιλ. του είναι κατασκευασμένη από Breitlight®, το οποίο είναι 3,3 φορές ελαφρύτερο από το τιτάνιο και 5,8 φορές ελαφρύτερο από το ατσάλι, αλλά πολύ πιο σκληρό. Αυτό το αποκλειστικό υλικό υψηλής τεχνολογίας μπορεί να υπερηφανεύεται εξαιρετική αντοχή σε γρατσουνιές και διάβρωση. Ξεχωρίζει επίσης για τις αντιμαγνητικές και αντί-αλλεργικές του ιδιότητες, καθώς και για την θερμική σταθερότητα, που του δίνει μια πιο ζεστή αίσθηση από το μέταλλο.

Breitling Ironman 2

'Ελενα Δεδούση Mike Αργύρης

#SQUADONAMISSION
Και τα τρία μέλη της ομάδας Triathlon της Breitling έχουν διακριθεί στους αγώνες IRONMAN σε όλο τον κόσμο. Ο Γερμανός τριαθλητής Jan Frodeno δεν είναι μόνο χρυσός ολυμπιονίκης του 2008 αλλά και τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής IRONMAN και δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής IRONMAN 70.3®. Το 2019, ο Frodeno κατέγραψε έναν καλύτερο συνολικό χρόνο στο IRONMAN World Championship®, κερδίζοντας με 7:51:13.
Η Daniela Ryf, η οποία προέρχεται από την γενέτειρα της Breitling στην Ελβετία, είναι πέντε φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια IRONMAN 70.3 και τέσσερις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια IRONMAN.
Το τρίτο μέλος της ομάδας είναι ο Chris "Macca" McCormack από την Αυστραλία, ο οποίος έχει διεκδικήσει δύο τίτλους Παγκόσμιου Πρωταθλήματος IRONMAN - το 2007 και πάλι το 2010. Κέρδισε επίσης το 2012 το παγκόσμιο πρωτάθλημα υπέρ-απόστασης ITU.
Και οι τρεις αντιπροσωπεύουν τους καλύτερους IRONMAN, οι οποίοι συγκεντρώνουν εξαιρετικές αποδόσεις στους πιο απαιτητικούς αγώνες μέσα σε μια ημέρα και αποτελούνται από 3,4 χλμ. κολύμβησης, 180 χλμ. ποδηλασίας και 42,2 χλμ. τρεξίματος.

Breitling Ironman 3

BREITLING
Από το 1884, η Breitling έχει εδραιώσει παγκόσμια φήμη στα ρολόγια υψηλής ακρίβειας, τον πρωτοποριακό της ρόλο στην ανάπτυξη του χρονογράφου καρπού και την ασυμβίβαστη δέσμευση της για άριστο σχεδιασμό. Λόγω της ιστορικής σχέση της μάρκας με την αεροπορία, η Breitling μοιράστηκε τις καλύτερες στιγμές στην κατάκτηση των ουρανών από την ανθρωπότητα. Φημίζεται για το καινοτόμο πνεύμα της και έχει κερδίσει επάξια μια προνομιακή θέση στον κόσμο της επιστήμης, του αθλητισμού και της τεχνολογίας. Η Breitling κατασκευάζει τους δικούς της μηχανισμούς και η ποιότητα του καθενός είναι - όπως σε όλους τους μηχανισμούς στα ρολόγια Breitling – εξασφαλισμένη από το κύρος της πιστοποίησης COSC και της Ελβετικής κατασκευής τους.

Breitling Ironman 5

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style