Η συλλογή Swarovski Created Diamonds διασχίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες

Swarovski Created Diamonds goes to USA

Μετά από μια επιτυχημένη πιλοτική εφαρμογή σε βασικά σημεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Swarovski είναι έτοιμη να επεκτείνει τη συλλογή κοσμημάτων Swarovski Created Diamonds σε 200 καταστήματα στις ΗΠΑ και τον Καναδά κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, καθώς και online στο swarovski.com από τον Νοέμβριο του 2022.

Ο Αυστριακός οίκος κρυστάλλων, ο οποίος είναι παγκοσμίως γνωστός για τη δεξιοτεχνία, την καινοτομία και τα εμβληματικά σχέδιά του από το 1895, προσφέρει διαμάντια που έχουν καλλιεργηθεί στο εργαστήριο από το 2016 στο πλαίσιο των συνεργασιών με τις μάρκες του.

Βασιζόμενος στη μακρόχρονη κληρονομιά του και σύμφωνα με τη στρατηγική του να ενισχύσει τη θέση του στον χώρο της πολυτέλειας, η είσοδος στην αγορά των εκλεκτών κοσμημάτων είναι μια φυσική εξέλιξη για τη μάρκα.

2022 created diamonds pr crop 1 portrait a4 sl gl 72dpi rgb

Η παρουσίαση του φετινού φθινοπώρου περιλαμβάνει τέσσερις σειρές σκουλαρικιών, δαχτυλιδιών, κολιέ και βραχιολιών από τη συλλογή Swarovski Created Diamonds κατασκευασμένα από χρυσό 18 και 14 καρατίων, καθώς και ασήμι 925. Οι συλλογές έχουν αγαπηθεί από τους Αμερικανούς καταναλωτές, με τις πωλήσεις να ξεπερνούν τις προσδοκίες.

Ο Alexis Nasard, Διευθύνων Σύμβουλος, σχολίασε: «Η εταιρεία είναι η πρώτη που θα μπορούσε να προσφέρει τα προϊόντα της: Η αξία του εμπορικού σήματος της Swarovski, το μοναδικό savoir-faire και η καλλιτεχνία μας δίνουν τη νομιμοποίηση να εισέλθουμε στην αγορά των εκλεκτών κοσμημάτων. Ανυπομονούμε να ενθουσιάσουμε περισσότερους πελάτες με τον απόλυτο συνδυασμό δημιουργικότητας και υλικών, μέσω της συλλογής των Swarovski Created Diamonds. Τα κοσμήματα της Swarovski είναι 100% αληθινά - είναι πανομοιότυπα με τα εξορυγμένα διαμάντια από κάθε άποψη, εκτός από την προέλευσή τους. Η επέκταση αυτή αποτελεί βασική εκδήλωση της στρατηγικής μας LUXignite, εστιάζοντας στην πολυτέλεια, την καινοτομία και την εξυπηρέτηση των πελατών στη βασική αγορά των ΗΠΑ και όχι μόνο».

2022 created diamonds pr crop 3 portrait a4 sl gl 72dpi rgb

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style