Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley MASTERS 2022 με τη Jeep®

 Beach Volley MASTERS 2022 Jeep®

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley MASTERS 2022 είναι έτοιμο να ξεκινήσει φέρνοντας την καλοκαιρινή δράση και το θέαμα που προσφέρει αυτό το εντυπωσιακό άθλημα στα κέντρα των πόλεων.

Στο πλευρό αυτής της ξεχωριστής διοργάνωσης θα βρίσκεται το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων της Jeep® με τα νέα, εξηλεκτρισμένα μοντέλα της θρυλικής Αμερικανικής μάρκας.

renegade 30 5ff716799214a

Το Beach Volley MASTERS 2022 περιλαμβάνει τέσσερις διοργανώσεις, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη και Αγ. Νικόλαο Κρήτης. Βασικό στοιχείο σε κάθε περίπτωση είναι ότι φέρνει στα κέντρα των πόλεων το εντυπωσιακό άθλημα που όλοι έχουμε συνδέσει με τις παραλίες, τονίζοντας τη σημαντικότητα της άθλησης, αλλά και του σεβασμού προς το περιβάλλον. Η μεγάλη γιορτή του Beach Volley θα ξεκινήσει από την πόλη της Αθήνας, όπου για τέσσερις ημέρες, από τις 2 έως και τις 5 Ιουνίου, η πλατεία Συντάγματος θα φορέσει τα καλοκαιρινά της, αφού θα διασκευαστεί ώστε να φιλοξενήσει τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, η παρακολούθηση των οποίων θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρει η Θεσσαλονίκη (16-19/6) και η Ξάνθη (14-17/7), με τον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη (29-31/7) να ολοκληρώνει τη σειρά των αγώνων. Σε όλες τις διοργανώσεις του θεσμού, η Jeep, μέσω του Επισήμου Δικτύου Διανομέων της, θα δώσει το παρών υποστηρίζοντας την προσπάθεια χάρη και στα νέα, εξηλεκτρισμένα μοντέλα της. Αναλυτικά το πρόγραμμα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley MASTERS 2022 περιλαμβάνει τα:

  • Athens Golden Cup: Πλατεία Συντάγματος, 2-5 Ιουνίου, με την υποστήριξη της Jeep, Σφακιανάκης ΑΕΒΕ
  • Thessaloniki Grand Slam: Πλατεία Αριστοτέλους, 16-19 Ιουνίου, με την υποστήριξη της Jeep, Σφακιανάκης ΑΕΒΕ
  • Xanthi Masters: Κεντρική Πλατεία, 14-17 Ιουλίου, με την υποστήριξη της Jeep, Αφοί Ιωαννίδη ΑΕ
  • AGIOS NIKOLAOS MASTERS FINALS: Αγ. Νικόλαος Κρήτης, 29-31 Ιουλίου, με την υποστήριξη της ΠΥΡΑΜΙΣ ΕΠΕ
  • EOPE BV Masters 2022 rollup 120x200

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τη νέα, εξηλεκτρισμένη γκάμα της Jeep, με μοντέλα που διατηρώντας τον αυθεντικό χαρακτήρα της μάρκας, προσφέρουν παράλληλα εξαιρετική αποδοτικότητα, κορυφαία τεχνολογία και φιλικότητα προς το περιβάλλον. Ήδη το σύνολο της γκάμας των επιβατικών μοντέλων της Jeep που αποτελείται από τα Renegade, Compass και Wrangler, διαθέτει εξηλεκτρισμένες εκδόσεις, οι οποίες αξιοποιούν το υβριδικό σύστημα e-Hybrid ή το Plug-in Hybrid σύστημα 4xe. Στόχος της μάρκας είναι μέχρι το τέλος της δεκαετίας το σύνολο των πωλήσεων της στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο να αποτελείται από εξηλεκτρισμένα αυτοκίνητα, κάνοντας πράξη τη φιλοσοφία, “Zero Emission Freedom”, δηλαδή την προσφορά αυτοκινήτων που προσφέρουν στο ακέραιο τις θρυλικές δυνατότητες των Jeep, ενώ παράλληλα σέβονται απόλυτα το περιβάλλον με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

AGIOS NIKOLAOS 2

THESSALONIKI New

Τα πιο Δημοφιλη > Life

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino…

Σημαντική διάκριση με τέσσερα βραβεία στα Sports Marketing Awards 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style