Διεκδικώντας ένα πρωτοφανές παγκόσμιο ρεκόρ, για έναν καλό σκοπό!

Paddle board  Pacific Ocean

Με στόχο την κατάκτηση ενός - χωρίς προηγούμενο - παγκόσμιου ρεκόρ στον θαλάσσιο αθλητισμό, μια ομάδα έξι τολμηρών αθλητριών από την Γαλλία θα προσπαθήσει το ακατόρθωτο: Να διασχίσει κωπηλατώντας σε Paddle board, τον Νότιο Ειρηνικό ωκεανό από το Περού στην Γαλλική Πολυνησία!

Για το παραπάνω εγχείρημα απαιτείται να έχει προηγηθεί η διεξαγωγή ποικίλων και διαφορετικών τεστ με σκοπό να δοκιμάσουν τις αντοχές, τον εξοπλισμό, τον συντονισμό και την απόλυτη ασφάλειά της ομάδας και της όλης διοργάνωσης. Επέλεξαν να διεξάγουν φέτος το καλοκαίρι μια μικρότερη αποστολή στην Μεσόγειο, με αφετηρία στις 5 Ιουνίου, από το Yacht Club Monaco και τερματισμό την χώρα μας στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας, όπου υπολογίζουν θα τερματίσουν στην 20 Ιουνίου!

02 PAN 0114

Οι πρωταθλήτριες στο άθλημα του Paddle board, Stephanie Barneix και Alexandra Lux μαζί με την Πρόεδρο του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Το τολμηρό εγχείρημα της ομάδας των έξι νεαρών αθλητριών, όλες τους επαγγελματίες ναυαγοσώστες με τίτλους πρωταθλητριών στο άθλημα του Paddle Board, έρχεται να διαδώσει ένα ισχυρό μήνυμα ότι μέσω του αθλητισμού και των σπορ, μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη.'

PAN 0408

Stephanie Barneix, Χριστόφορος Στράτος, Σοφία Βαχάρη Τσουβελεκάκη, Alexandra Lux

PAN 0018

Η αρχηγός της ομάδας Stephanie Barneix, η Πρόεδρος του ΕΛΠΙΔΑ κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Alexandra Lux μέλος της ομάδας

PAN 0402

Τζένυ Σβουράκη, Ελισάβετ Προκοπίου,Γεράσιμος Γερολυμάτος, Stephanie Barneix, Alexandra Lux, Παύλος Ευθυμίου

Από το Μονακό στην Αθήνα. Η ομάδα των έξι αθλητριών θα διανύσει μια απόσταση 1.890 χιλιομέτρων στην θάλασσα, συνεχώς και ασταμάτητα για 15 μέρες και νύχτες! Η ολοκλήρωση της αποστολής θα εορταστεί στην Αθήνα και στο Μονακό.

PAN 0186

Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, Pascal Granero, Χριστόφορος Στράτος

Το πρωτοφανές εγχείρημα έχει φιλανθρωπικό και επιστημονικό χαρακτήρα. Την φιλοσοφία του project και την ανάλυση όλων των πτυχών της εκστρατείας, παρουσίασαν η αρχηγός της αποστολής κα Stephanie Barneix, μαζί με την συναθλήτρια κα Alexandra Lux, σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε την Τρίτη 8 Μαρτίου, στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας (ΝΟΕ) παρουσία των εκπροσώπων του ιδρύματος Princess Charlene Foundation κων Pascal Granero και Sebastian Gattuso καθώς και μελών ΔΣ του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ.
Το πρωί της ίδιας ημέρας προηγήθηκε επίσκεψη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ». Εκεί τις αθλήτριες και τους εκπροσώπους του Iδρύματος PRINCESS CHARLENE υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Κοινός Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων Αθηνών «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» κύριος Εμμανουήλ Παπασάββας. Μια επίσκεψη υψηλού συμβολισμού μέσα από την οποία η Stephanie Barneix έστειλε ένα δυνατό μήνυμα στους μικρούς μαχητές της ζωής πως με την εσωτερική μας δύναμη μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!

PAN 0275

Ασπασία Ράλλη-ΝΟΕ, Γιάννης Μώραλης-Δήμαρχος Πειραιά, Ειρήνη Νταϊφά-Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού Δήμου Πειραιά, Μελίνα Δασκαλάκη-Μέλος ΔΣ ΕΛΠΙΔΑ

Τα ποσά που θα συγκεντρωθούν από χορηγούς, φίλους και υποστηρικτές θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και του Ιδρύματος PRINCESS CHARLENE, αφού πρώτα καλυφθούν τα έξοδα της εκστρατείας.

PAN 0296 RET

Alexandra Lux, Γιάννης Μώραλης, Stephanie Barneix, Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης

Οι χορηγίες και δωρεές ξεκινούν από € 100. Οι ενδιαφερόμενοι χορηγοί / υποστηρικτές, μπορούν αν καταβάλουν μέσω του παρακάτω συνδέσμου το ποσό που επιθυμούν Faire un don à HOPE TEAM EAST (helloasso.com)

PAN 0342

Πλάνο από την παρουσίαση στον Ναυτικό Ομιλο Ελλάδας

PAN 0356

Παρουσιάζοντας την διαδρομή των 1.890 χλμ, από το Μονακό στον Πειραιά

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Νέο Greek Limited Edition από την Breitl…

Η Breitling δείχνει για άλλη μία φορά την αγάπη της...

Style