To Skipper ONDECK πάει ακόμα πιο ψηλά και φτάνει στα Κελλάρια 1950

Snowflake Winter School Skipper ONDECK

Από τη θάλασσα στο βουνό, το Skipper ONDECK πιάνει premium θέση στο lounge της Snowflake Winter School, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.

 Το υγρό στοιχείο είναι στο DNA μας. Είναι αυτό που μας καλεί και μας ενώνει όλο το χρόνο. Αυτή την εποχή σε υψόμετρο και σε μία άλλη μορφή: στις χιονισμένες πίστες και συγκεκριμένα στο Κελλάρια 1950, στην πιο δραστήρια σχολή Ski & Snowboard του κοσμικού χιονοδρομικού κέντρου του Παρνασσού.

Για όλη τη σεζόν, το Skipper OnDeck θα είναι διαθέσιμο δωρεάν στους μαθητές, συνεργάτες και σε όλο το δίκτυο της εταιρείας, τοποθετημένο σε ειδική προθήκη - ανθεκτική σε όλες τις συνθήκες - στο lounge της Snowflake Winter School.

snowflake1

Η Snowflake Winter School, μία δυναμική σχολή εκμάθησης Ski & Snowboard που δραστηριοποιείται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2015 από μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών στο χώρο της χιονοδρομίας. Με σημαντική επαγγελματική καριέρα σε πολλές σχολές σκι στην Ελλάδα και την Ευρώπη, οι εκπαιδευτές της Snowflake θα σας μυήσουν στα μυστικά του αθλήματος και θα σας μεταδώσουν την αγάπη τους για το βουνό δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην ασφάλειά σας. Με γνώμονα την εμπειρία τους και την τεχνική τους κατάρτιση, είναι έτοιμοι να διδάξουν κάθε χιονοδρόμο προσαρμόζοντας το μάθημα στο επίπεδο, τις ανάγκες και την προσωπικότητα του κάθε μαθητή. Οι υπηρεσίες της σχολής περιλαμβάνουν μαθήματα Ski & Snowboard για όλα τα επίπεδα, groups για παιδιά, μαθήματα ορειβατικού σκι και split board, όπως και διήμερα camps.

Stay tuned: ακολουθείστε τη Snowflake στο Instagram, ενημερωθείτε για τους διαγωνισμούς που διοργανώνει η εταιρεία και κερδίστε πλούσια δώρα που εγγυώνται την απόλυτη χειμερινή εμπειρία.

snpwflake

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style