5 αρώματα για να υποδεχθείς το χειμώνα

Perfumes Winter Skipper ONDECK

Το άρωμα είναι σημαντική υπόθεση και για τα δύο φύλα. Είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει, κερδίζει τις εντυπώσεις και δημιουργεί αρωματικές αναμνήσεις μέσα από απλές, αλλά και απροσδόκητες ιδιοφυείς φόρμουλες που γεμίζουν τις κρύες μέρες του χειμώνα με ζεστές και αγαπημένες αρωματικές νότες.

ACQUA DI PARMA
OUD & SPICE

Ένα εκλεκτό άρωμα που περιστρέφεται γύρω από την πιο σπάνια και πιο ακριβή ποικιλία agarwood, που προέρχεται από τη ρητίνη του δέντρου Aquilaria. Αυτό το ιδιαίτερα ακριβό συστατικό, γηγενές στο Λάος, διαφέρει από το κλασικό oud εξαιτίας της αποπλανητικής στρογγυλότητάς του. Η αυθεντική κορυφή με εσπεριδοειδή, με τις διάφανες νότες περγαμόντου και τριαντάφυλλου να συνδυάζονται με τις ανεπαίσθητα γλυκές και φρουτώδεις νότες του raspberry, τονίζουν την εκπληκτική, ακτινοβόλα απαλότητα αυτού του αρώματος. Στη συνέχεια, η ζεστή, spicy καρδιά του, όπου το ροζ πιπέρι αναμειγνύεται με γαρύφαλλα και μια ιδέα κανέλας, προαναγγέλει την πολυτέλεια αυτής της ιδιαίτερα σπάνιας εσάνς. Το oud αποκαλύπτει τις άπειρες αποχρώσεις του στην καρδιά του πολύτιμου ξύλου, σε συνδυασμό με τον γήινο χαρακτήρα του πατσουλί και τον βαθύ και γλυκό χαρακτήρα του λάβδανου.

MAISON FRANCIS KURKDJIAN
MASCULIN PLURIEL

Kurkdjian

Σήμα κατατεθέν των σπουδαιότερων κλασικών ανδρικών αρωμάτων, το ακόρντο φουζέρ επανερμηνεύεται σε μια διαχρονική εκδοχή. Η αναζήτηση μιας αιώνιας αρρενωπότητας, μια πρόκληση στο χρόνο και μια δήλωση διαχρονικότητας. Γκρέιπφρουτ από την Καλιφόρνια και λεμόνι από τη Σικελία αναμειγνύονται με absolute λεβάντας από την Προβηγκία, απαλό ακόρντο δέρματος, κέδρο από το Μαρόκο, Ινδονησιακό πατσουλί και vetiver από την Αϊτή παρουσιάζοντας μία όμορφη δημιουργία, σχεδιασμένη να ξεδιπλώνεται με ελευθερία και αισθησιασμό.

MR. BURBERRY
INDIGO

Burbery Indigo

Η κομψή και αρρενωπή ερμηνεία του εμβληματικού Mr Burberry ξεχωρίζει με εσπεριδοειδή στην κορυφή, βιολέτα, μέντα, hedione, φασκόμηλο, τσάι και υδάτινες νότες  στην καρδιά και βρύα δρυός και κεχριμπάρι στη βάση. Μια απόδραση στις αγγλικές ακτές για τον άντρα που αναζητά την ελευθερία. Το μπουκάλι, που είναι εμπνευσμένο από το εμβληματικό Trench φωτίζεται από μια μπλε απόχρωση που εκφράζει την επιθυμία για ένα νέο τόπο.

BYREDO
MUMBAI NOISE

Byredo MumbaiNoise

Γεμάτο αντιθέσεις, το άρωμα αποκαλύπτει μια εικόνα του σύγχρονου Mumbai. Η μαγευτική αφθονία των δρόμων του Chembur  –η ομίχλη από τον καπνό του θυμιάματος και των καιόμενων ξύλων που μπλέκεται με την ευωδιά του καφέ από τους πλανόδιους πωλητές και το παράφωνο ηχητικό τοπίο– εξερευνάται μέσα από ένα σύγχρονο φακό, αποτίνοντας φόρο τιμής στην πολιτιστική κληρονομιά της πόλης και την εξέλιξη της ενέργειάς της.
Η αίσθηση της ζωηρής πολλαπλότητας αντανακλάται μέσα από ένα άρωμα γεμάτο αντιθέσεις: με πλούσια, ζεστά ξύλα και amber που αναμειγνύονται με φως, με αριστοκρατική αρτεμισία που στέκεται δίπλα σε δέρμα, πικρό καφέ που αναδεύεται με γλυκά tonka beans.
«Μια υπερφόρτιση της αισθητηριακής εμπειρίας, αυτό είναι το Mumbai –από τη στιγμή που κατεβαίνεις από το αεροπλάνο ξέρεις πως είσαι κάπου διαφορετικά», λέει χαρακτηριστικά ο Ben Gorham, founder και creative director της Byredo.

MR. PENHALIGON

Penhaligon

Ένα άρωμα για gentlemen. Μεγαλοπρεπές και κομψό. Σαν καλός φίλος. Σαν σπουδαία τέχνη και μουσική, «ανεβαστικό». Φτιαγμένο με γνώση, εξονυχιστική λεπτομέρεια, αλλά με δυνατές, σίγουρες πινελιές. Το προσωπικό άρωμα του William Penhaligon είναι παραπάνω από ξεχωριστό. Διαχρονικά κλασικό, από το 2020. Φτιαγμένο με βετιβέρ, ένα από τα πρωταγωνιστικά συστατικά της αρωματοποιίας. Γήινο, ζεστό και φρέσκο. Βασισμένο στην oriental δομή, μια από τις σοφιστικέ ερωμένες της αρωματοποιίας.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino…

Σημαντική διάκριση με τέσσερα βραβεία στα Sports Marketing Awards 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style