Cava Halari: Συνέντευξη με την κα Αγλαΐα (Λίτσα) Βασιλά

Cava Halari

Ασφάλεια, ποιότητα και εξυπηρέτηση από έναν από τους μεγαλύτερους yacht provisioners στην Ελλάδα.

 Πάντα υπάρχει ένα καλός λόγος για να επισκεφτείς την Cava Halari: εκλεκτές ετικέτες κρασιού από τον ελληνικό και τον ξένο αμπελώνα, spirits από όλες τις γωνιές του κόσμου και ξεχωριστές deli προτάσεις σε συνδυασμό με custom εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως η τροφοδοσία yachting.

cava3 1

Η κ. Αγλαΐα (Λίτσα) Βασιλά μας μιλάει για τη φιλοσοφία αλλά και την πολυετή εμπειρία της εταιρείας στον τομέα της τροφοδοσίας των σκαφών.

Cava Halari 5

Ποιο πιστεύετε ότι είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Cava Halari;
Το yachts’ provisioning είναι ένα πολύ ενδιαφέρον κανάλι, το οποίο απαιτεί προσεκτικό χειρισμό και επαγγελματισμό. Αυτό στο οποίο έχουμε στοχεύσει και τελικά μας προσφέρει μια ξεχωριστή θέση ανάμεσά στους προμηθευτές yachts είναι το εξεζητημένο, πλούσιο και προσεκτικά επιλεγμένο inventory μας. Οι σωστοί επαγγελματίες πελάτες μας χρειάζονται ασφάλεια στην ποσότητα αλλά και την ποιότητα του portfolio του προμηθευτή τους, άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση και σωστή ενημέρωση αλλά και ειλικρίνεια. Οι μακροχρόνιοι συνεργάτες μας χρησιμοποιούν αυτές ακριβώς τις περιγραφές όταν μιλούν για εμάς, οπότε πιστεύω πως αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας μας. Οι επαγγελματίες αυτού του κλάδου είναι απαιτητικοί, είναι γνώστες και εργάζονται σε συνθήκες χρονικής πίεσης, οπότε ο βασικός ρόλος μας είναι να αφουγκραζόμαστε άμεσα την ανάγκη τους και να διευκολύνουμε στο μέγιστο δυνατό τη δουλειά τους.

Πόσο καιρό ασχολείστε με την τροφοδοσία σκαφών;
Η ενασχόληση της οικογένειας με την τροφοδοσία yachting ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια και μέχρι και σήμερα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους provisioners στην Ελλάδα.

cava2 1

Τι θα συμβουλεύατε τους ιδιοκτήτες σκαφών σχετικά με τις παραγγελίες τους;
Αυτό που διευκολύνει πάντα τη συνεργασία μας με τον εκάστοτε πελάτη είναι η επικοινωνία μαζί μας το συντομότερο δυνατόν μετά τη λήψη του request. Μας δίνει χρόνο να επεξεργαστούμε τις παραγγελίες και να ανταποκριθούμε on time σε οποιοδήποτε ερώτημα. Η επιλογή ενός σταθερού τροφοδότη δημιουργεί μια σχέση πιο άμεσης επικοινωνίας, που πάντα ωφελεί τους επαγγελματίες. Η εξυπηρέτησή τους προσωποποιείται και ο provisioner εξοικειώνεται με τις διαδικασίες και τις επιθυμίες του πελάτη αλλά και το αντίστροφο, αποκτώντας εμπιστοσύνη και οικειότητα – χαρακτηριστικά που βοηθούν στην αμεσότητα που τόσο χρήσιμη είναι και για τις δύο μεριές.

cava4 1

Ποια ήταν η πιο ιδιαίτερη παραγγελία που έχετε λάβει μέχρι σήμερα;

Είναι η πολιτική της εταιρείας μας να μην δημοσιοποιούμε ποτέ παραγγελίες και επιθυμίες πελατών. Αυτό που μπορώ να πω με χαρά είναι πως σε καθημερινή βάση μας εμπιστεύεται ένας μεγάλος αριθμός VIP πελατών και εκτελούμε, παραδοσιακά, την πλειοψηφία των πιο ιδιαίτερων παραγγελιών του κλάδου μας. Υπάρχουν φορές που μέλη της ομάδας μας έχουν ταξιδέψει ακόμη και αυθημερόν σε διάφορα μέρη του κόσμου για να διασφαλίσουμε πως πολύ σημαντικές φιάλες ποτών και κρασιών ή ευαίσθητα delicatessen θα φτάσουν στον παραλήπτη τους σε άψογη κατάσταση. 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Sigma Residences: Ένα νέο γοητευτικό καταφύγιο στη Σίφνο

Το Sigma Residences, ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούλιο του 2023 και βρίσκεται στην περιοχή...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style