INTERMARE DIVERS: Η εμπειρία της κατάδυσης δίπλα στους ειδικούς

Με πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο των υποβρύχιων εργασιών και της κατάδυσης, η Intermare Divers, μας συστήνει τον μαγευτικό κόσμο του βυθού με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Intermare Divers 2

Στελεχωμένο από μία επίλεκτη ομάδα επαγγελματιών δυτών, το καταδυτικό συνεργείο της Intermare Divers είναι εφοδιασμένο με τον κατάλληλο και πιστοποιημένο εξοπλισμό και βρίσκεται σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, για να εκτελέσει με ασφάλεια και ποιότητα κάθε είδους υποβρύχια εργασία που θα του ανατεθεί.

Intermare Divers 1

Η εταιρεία συγκαταλέγεται στα κορυφαία καταδυτικά συνεργεία και επιχειρεί στα περισσότερα λιμάνια και μαρίνες της Ελλάδας, καθώς επίσης και σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, προσφέροντας πλήθος υπηρεσιών, όπως υποβρύχιες συντηρήσεις, επισκευές και επιθεωρήσεις, ανελκύσεις, αλλαγές ανοδίων, κατασκευή και επισκευή μόνιμων αγκυροβολιών, φωτογραφίσεις & βιντεοσκοπήσεις, ειδικές εργασίες, κοπές και κολλήσεις έρευνες κ.α. Η πολυετής εμπειρία της εταιρείας σε συνεργασία με μηχανικό λιμενικών έργων και ναυπηγό, δίνει τη δυνατότητα συμβουλευτικής στον ευρύτερο τομέα των υποβρυχίων εργασιών, βοηθώντας τους πελάτες της στην καλύτερη διαχείριση θεμάτων.

Intermare Divers 5

Στον τομέα της εκπαίδευσης και πιστοποίησης επαγγελματιών δυτών και όχι μόνο, η  Intermare Divers προσφέρει πληθώρα προγραμμάτων εκμάθησης καταδύσεων, όπως Try Scuba Diving, Scuba Diver, Open Water Diver, Advanced Adventurer Diver, Rescue Diver, Science Of Diving, Dive Guide, Dive Master και άλλες ειδικότητες.

Chief Diver – Head Instructor, ο Γιώργος Βαρδάκας, έχοντας πολυετή πείρα στην εκπαίδευση δυτών, ναυαγοσωστών και στις υποβρύχιες εργασίες από το 1995, επιβλέπει προσωπικά όλες τις καταδυτικές υπηρεσίες που εκτελούνται από την εταιρεία Intermare Divers.

Intermare Divers 4

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style