Kimisoo: Ένα brand για ένα ποιοτικό τρόπο ζωής

‘Το Kimisoo θέλει να εξυπηρετήσει ανθρώπους οι οποίοι έχουν οικολογική συνείδηση, σέβονται τη φύση και κατανοούν την ανακύκλωση, την επαναχρησιμοποίηση και τη βιωσιμότητα μέσα από υπεύθυνα προϊόντα.

Το Kimisoo ισορροπεί μεταξύ μοναδικών συλλογών και εκλεκτικής αισθητικής. Τα λινά και τα προϊόντα μπάνιου αναδεικνύουν τη φροντίδα και την προσοχή στη λεπτομέρεια που επενδύει το brand. Όλες οι παρακάτω λέξεις με ελληνικές ρίζες, «ευφορία», «κάλλος», «σύνθεση», «διάλογος», καθορίζουν το ήθος και την κατεύθυνση του brand.

kimisoo2

Το brand δουλεύει τις καλύτερες φυσικές ίνες και υλικά από όλο τον κόσμο για να προσφέρει κομψά και διαχρονικά προϊόντα ύπνου. Συνεργάζεται στενά με κοινωνικά υπεύθυνες, μικρές βιοτεχνίες και υποστηρίζει τη δίκαιη κατανομή. Οι εξειδικευμένοι συνεργαζόμενοι τεχνίτες και οι παλιές τεχνικές συνδυάζονται αρμονικά για να προσφέρουν τα καλύτερα προϊόντα ύπνου και μπάνιου καθώς και αξεσουάρ. Υλικά που αγαπάει το KIMISOO; Αιγυπτιακό και Ελληνικό βαμβάκι, λινά Βελγίου, Αυστραλιανό μαλλί, Περουβιανά αλπακά, Ελληνικό ελαιόλαδο, μοχέρ Νότιας Αφρικής, κινέζικο μετάξι, Μογγολικά μάλλινα κ.ά.

kimisoo3

Πρωταρχικός στόχος του brand είναι η εξωστρέφεια καθώς και η ανάδειξη της ελληνικής καινοτομίας και παραγωγής στο εξωτερικό. 
Τα προϊόντα Kimisoo διατίθενται στο kimisoo.com και στα δύο showrooms, σε Αιγάλεω, Ορυζομύλων 3, και Αθήνα, Καρόρη 23. E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style