Εγκαίνια του νέου ONDECK_TV με την Σοφία Βαχάρη-Τσουβελεκάκη

Εγκαίνια και “ποδαρικό” από την Grande Dame κα Σοφία Βαχάρη - Τσουβελεκάκη στο νέο project της βραβευμένης εκδοτικής εταιρείας Ondeck Media

Lunch Ondeck και πρόσκληση σε γεύμα, με μια ενδιαφέρουσα συζήτηση αποτύπωσε ο φακός του ONDECK TV. Το τραπέζι μας ήταν στρωμένο με τη νέα συλλογή «My Crown Collection» εμπνευσμένη από την δραστήρια επιχειρηματία. Τα υλικά της Συλλογής προέρχονται από ανακυκλωμένα υφάσματα και φέρουν τοπωνύμια, στίχους από ποιήματα και τραγούδια, μαγευτικές παραλίες της Ελλάδας φέρνοντας στο προσκήνιο ευχάριστες αναμνήσεις. Γιατί όπως μας λέει χαρακτηριστικά η οικοδέσποινα: «Αυτό που μάς μένει είναι οι Όμορφες Στιγμές». Απολαμβάνουμε την ενδιαφέρουσα συζήτηση για το design, την πανδημία, το ελληνικό στοιχείο, την υψηλή αισθητική, τον Ελληνικό τουρισμό, το Olympic Yacht Show....

 

svaharis 02

svaharis


Συνδαιτυμόνες στο τραπέζι μας ήταν η Crist Hellas Luxury of House με σερβίτσια Chistofle, εδέσματα από την Begnis Catering, η ultra-premium Champagne Armand de Brignac για την πρόποση και η Les Fleurist φρόντισε για τον ανθοστολισμό.

Το ONDECK TV έχει προγραμματίσει μια σειρά συναντήσεων στα πλαίσια του Lunch Ondeck φιλοξενώντας σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του Επιχειρείν, της Πολιτικής, του Αθλητισμού, των Τεχνών και του Πολιτισμού.

 

 


  svaharis 05

svaharis 11

svaharis 01


_Covid-19
Για τα γυρίσματα λαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την προστασία από τον ιό Covid-19. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο σκάφος M/Y DAY OFF.
Ευχαριστούμε την εταιρεία ΕΚΚΑ ΥΑCHTS  

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino…

Σημαντική διάκριση με τέσσερα βραβεία στα Sports Marketing Awards 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style